Principiile Serviciului Informatiiprofesionale.ro

Informatiiprofesionale.ro isi propune sa transforme mediul profesional intr-un mediu mai deschis si mai transparent, pentru a-i asigura o mai buna intelegere si o comunicare mai eficienta. Informatiiprofesionale.ro incurajeaza deschiderea si transparenta, oferind fiecaruia posibilitatea de a impartasi si de a comunica, dar respectand in acelasi timp cateva principii. Aceste principii nu pot fi constranse decat de limitele legale, tehnologice sau cele impuse de normele sociale. Prin urmare, am stabilit aceste principii ca fundament al drepturilor si responsabilitatilor utilizatorilor serviciului Informatiiprofesionale.ro.

 1. 1. Libertatea de a impartasi si de a comunica
 2. Fiecare utilizator este liber sa impartaseasca orice informatie doreste, in orice forma si oricui doreste - fie ca este vorba despre o persoana, o companie sau un serviciu - atat timp cat ambele parti accepta transmiterea acestor informatii.

 3. 2. Proprietatea si controlul informatiei
 4. Fiecare utilizator ramane proprietarul informatiilor sale. Utilizatorul este liber sa impartaseasca aceste informatii oricui doreste si sa le administreze, inclusiv sa le stearga din cadrul serviciului Informatiiprofesionale.ro. Fiecare utilizator este liber sa decida cui transmite informatiile sale si sa-si stabileasca proceduri de control pentru protejarea acestei optiuni. Masurile nu pot totusi sa limiteze modul de utilizare a informatiilor de catre cei care le-au primit, cu atat mai mult in afara serviciului Informatiiprofesionale.ro.

 5. 3. Comunicarea informatiilor
 6. Fiecare utilizator este liber sa acceseze informatiile transmise de alti utilizatori. De asemenea, fiecare utilizator are la dispozitie instrumente practice concepute in scopul impartasirii si accesarii informatiilor intr-un mod rapid, eficient si usor de realizat.

 7. 4. Egalitate fundamentala
 8. Fiecare utilizator este liber sa distribuie si sa acceseze informatiile din cadrul Serviciului Informatiiprofesionale.ro, oricare ar fi activitatea principala a acestuia. Un singur set de principii, drepturi si responsabilitati trebuie sa fie aplicat tuturor utilizatorilor Serviciului Informatiiprofesionale.ro.

 9. 5. Valoare sociala
 10. Fiecare utilizator este liber sa-si construiasca o buna reputatie si relatii de incredere pe baza identitatii si conexiunilor sale, neputand fi exclus din cadrul Serviciului Informatiiprofesionale.ro din alte cauze decat cele descrise in Declaratia drepturilor si responsabilitatilor publicata de catre Informatiiprofesionale.ro.

 11. 6. Serviciu fundamental
 12. Fiecare utilizator poate folosi Informatiiprofesionale.ro pentru a adauga valoare prezentei online, pentru a comunica si impartasi informatii. Fiecare trebuie sa poata utiliza Serviciul Informatiiprofesionale.ro oricare este gradul sau de participare sau de contributie.

 13. 7. Bine comun
 14. Drepturile si responsabilitatile Serviciului Informatiiprofesionale.ro si ale tuturor celor care il utilizeaza sunt descrise in Declaratia drepturilor si responsabilitatilor, iar aceasta trebuie sa respecte aceste Principii.

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate