Cum semnalez incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala?

Respectarea drepturilor de proprietate intelectuala reprezinta un aspect foarte important pentru Informatiiprofesionale.ro. Aceasta pagina reuneste informatiile necesare pentru semnalarea oricarei incalcari a drepturilor de proprietate intelectuala pe site-ul nostru si propune, de asemenea, raspunsuri la cele mai frecvente intrebari cu privire la politicile pe care noi le-am adoptat.

In cazul in care va opuneti retragerii continuturilor dumneavoastra, puteti depune o declaratie contrara. Puteti face acest lucru prin intermediul notificarii pe care ati primit-o prin e-mail sau al notificarii afisate in partea de sus a paginii dumneavoastra de start.

Cum semnalez incalcarile drepturilor de autor de catre ceilalti utilizatori?

Semnalarile referitoare la incalcarile drepturilor de autor pe Informatiiprofesionale.ro pot fi efectuate cu ajutorului acestui formular. Este cel mai rapid mijloc de a ne aduce la cunostinta incalcarea drepturilor de autor. Va rugam sa trimiteti raportul dumneavoastra in limba romana.

FORMULAR:

Declaratie de incalcare a drepturilor de autor

Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca, in general, prezentam datele dumneavoastra de identificare utilizatorului care a publicat continutul care face obiectul raportului dumneavoastra.

Depunand aceasta plangere, declarati pe proprie raspundere ca utilizarea materialelor protejate de dreptul de autor indicate mai sus, in maniera in care o prezentati, nu este autorizata de detinatorul dreptului de autor, agentul acestuia sau de lege. Declarati, de asemenea, ca informatiile furnizate in aceasta declaratie sunt corecte. In sfarsit, declarati pe proprie raspundere ca sunteti detinatorul exclusiv al dreptului de autor (sau agentul acestuia) pentru lucrarea in cauza.

Acept Refuz / Semnatura electronica

(**) Aceasta intrebare este facultativa. Cu toate acestea, aceasta informatie poate preintampina aparitia unor intrebari suplimentare in cazul in care declaratia dumneavoastra nu este completa.

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate