Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

De ce sa faci un CV +++

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Fa-te vizibil printr-o carte de vizita dinamica si complexa!

 

Recent lansat si creat din dorinta de a oferi un sprijin temeinic tuturor profesionistilor din orice domeniu, site-ul Informatii Profesionale este un proiect ce promoveaza in exclusivitate profilul tau de profesionist (CV-ul +++).

 

Inspirat din nevoile oamenilor si modalitatea acestora de a utiliza internetul, Informatii Profesionale este mai mult decat o retea sociala cu si despre profesionisti. Daca Facebook a fost creat pentru a fi o retea sociala, unde oamenii impartasesc prietenilor o parte din activitatile zilnice, Informatii Profesionale a fost creat pentru a fi o retea de profesionisti care interactioneaza intre ei, pentru a face schimb de experienta, dar putand intra in contact totodata si cu cei care au nevoie de sfatul unui profesionist.

 

Un studiu indelungat, intreprins de creatorii acestui site, a scos la iveala faptul ca este foarte greu sa gasesti pe internet un profesionist dintr-un anumit domeniu, care sa te poata indruma intr-unul dintre proiectele pe care vrei sa le intreprinzi pe viitor. Asa a aparut “Informatii Profesionale”, un site unde orice profesionist se poate promova foarte simplu.

 

Specificul acestui profil (CV+++) este ca, pe langa datele personale, experienta profesionala, educatie si cunostinte lingvistice, se adauga in permanenta activitatea intreprinsa pe site. Mai exact el va contine si articolele postate de utilizator, dar si comentariile facute de acesta la articolele altor persoane, iar ceea ce este mai interesant, vor aparea inclusiv articolele la care s-a declarat profesionist.

 

Orice utilizator se poate declara profesionist la un articol postat de el sau de altcineva prin intermediul unui click. Asa cum Facebook a creat butonul ”I like”, tot asa Informatii Profesionale vine cu butonul ”Si eu sunt profesionist”. Utilitatea acestui buton este, insa, foarte complexa. Pe langa imbunatatirea profilului unui utilizator, butonul ii ajuta pe cei care au nevoie de un specialist in domeniu sa il gaseasca mai repede, este un fel de carte de vizita pe care o poate consulta oricine este interesat de un anumit subiect.

 

Astfel oricine are nevoie de un sfat sau o indrumare din partea unui profesionist, trebuie doar sa se inregistreze pe site.

 

Pentru a putea intra in legatura cu specialistul nu mai este nevoie de nici o alta formalitate, modalitatea fiind cat se poate de simpla. Interactiunea directa cu profesionistii se face prin intermediul ProMessenger-ului, un chat accesibil tuturor utilizatorilor.

 

Informatii Profesionale revolutioneaza utilitatea internetului, prin cateva aspecte de o insemnatate ridicata, iar profil de pe site (CV+++) este cartea de vizita a unui profesionist in complexa lume a internetului.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Muscalu Monica

Raspunde #1 | Muscalu Monica | 11-01-2012

Am gasit aici raspunsurile la intrebarile pe care mi le puneam. Este util acest site si bravo pentru nasterea lui.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate