Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cunoasterea de sine pentru a reusi in viata

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cum sa te cunosti in ceea ce ai mai profund


974441275231304.jpgSuntem, presupun, cu totii de acord ca a te cunoaste pe tine insuti este, fara indoiala, cea mai buna solutie pentru a-ti atinge obiectivele pe care ti le stabilesti in viata si pentru a-ti realiza proiectele personale si profesionale. Ca sa fie mai clar, cu cat ne intelegem mai bine pe noi insine, cu atat ne vom putea pune talentul, resursele si toate mecanismele noastre in folosul propriei noastre persoane.


Da, dar cum sa fac sa ma descopar, sa aflu cine sunt eu cu adevarat? Cum sa ma cunosc mai bine? Cum sa ma inteleg?

Exista doua solutii pentru a gasi raspunsul la aceste intrebari: fie iti cheltui banii pe mii de seminarii organizate in fiecare an pe tema dezvoltare personala... ori poti incerca sa intelegi, fara sa te coste, ceea ce au descoperit oamenii de stiinta de curand, ce e mai mic din om: particulele elementare.


Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc, iata definitia de pe Wikipedia: “In fizica particulelor, o particula elementara, sau particula fundamentala, este o particula despre care nu se cunoaste daca are o substructura; aceasta inseamna ca nu se stie daca este formata din particule mai mici. Daca o particula elementara cu adevarat nu are nicio substructura, atunci este una dintre unitatile de baza ale universului, din care sunt facute toate celelalte particule.”


Astfel, in prezent, odata cu progresele inregistrate in domeniul stiintei, putem intelege cum functioneaza ce este mai infim in noi.. si prin intermediul acestor cunostinte, sa ne cunoastem mai bine pe noi insine.


Ai grija! Exista posibilitatea sa fii surprins de rezultat. Pentru informarea ta, omul de stiinta care a studiat particula elementara a ajuns la aceasta concluzie : 'Persoana pe care aceasta descoperire nu o va soca, nu a inteles despre ce e vorba'.

Acum va invit sa vizionati desenul animat de mai jos, care dureaza aproximativ 12 minute, timpul in care veti gasi explicatia in legatura cu ceea ce este mai infim din om :


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate