Mediakit Informatiiprofesionale
(Descarca Mediakit 2015)

Clientii si partenerii dvs citesc si/sau utiliza acest site

InformatiiProfesionale.ro este prima platforma social media profesionala din Romania. Oferim fiecarei persoane posibilitatea de a impartasi informatii profesionale despre propria meserie sau despre propriul domeniu de activitate, astfel incat sa se poata promova si dezvolta din punct de vedere profesional. Prin urmare este un mediu ideal pentru promovarea companiei si produselor dvs.

Advertorial

Advertorialul reprezinta un articol despre produsul/serviciul sau compania dvs care dupa publicare va fi promovat timp de o saptamana intreaga pe prima pagina a site-ului. Dupa aceasta perioada, articolul va putea fi gasit in site prin intermediul facilitatilor de navigare si cautare precum si prin intermediul motoarelor de cautare externe (articolele noastre sunt realizate cu ajutorul unor specialisti in optimizare pentru motoare de cautare precum Google). Advertorialul va fi promovat si pe retelele sociale Facebook, Twitter, precum si in newsletterul saptamanal care se trimite catre toti abonatii nostri.

Advertorialul poate contine un numar limitate de cuvinte, 1 fotografie precum si 3 linkuri catre paginile dvs web.

Articolul poate fi recomandat de catre cititori prin intermediul butonoanelor de Like sau Share pentru Facebook, Retweet pentru Twitter, sau poate fi transmis pe email folosind butoanele, asigurandu-va astfel o expunere maxima prin intermediul marketingului viral.

Bannere

  1. - Banner Sus
  2. Acest banner este situat in partea de sus a paginii, beneficiind de cea mai proeminenta pozitie, vizibila pe absolut toate paginile de articole.
    Dimensiune banner: 970x90 px.

  3. - Banner Jos
  4. Acest banner este situat la sfarsitul a paginii, vizibila pe absolut toate paginile de articole.
    Dimensiune banner: 970x250 px.

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate