Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Trei pasi esentiali in promovarea unei afaceri online

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Crearea site-ului si optimizarea lui

126121101834812.jpgAtunci cand te hotarasti sa iti deschizi o afacere in mediul online, trebuie sa fii pregatit sa faci fata competitiei. Accesul catre consumatori este cu atat mai dificil cu cat exista deja alte magazine online care si-au stabilit o reputatie.

Chiar daca te gandesti sa ceri ajutorul unor specialisti care sa-ti creeze si sa-ti intretina magazinul online, este bine sa stii ce sa le ceri sau la ce sa te astepti. Valoarea site-ului creste sau scade in  functie de trei elemente esentiale: modalitatea in care este promovat (SEO), interfata lui si continutul.

SEO are legatura directa cu motoarele de cautare si presupune manipularea continutului de pe site astfel incat pagina web sa dobandeasca o pozitie favorabila pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare. Altfel spus, nu o sa stea nimeni sa vizualizeze toate cele 850.000 de rezultate oferite de Google ca sa dea de tine. Tot SEO se poate face si prin intermediul retelelor sociale, de unde iti poti crea trafic pe site. Fiind un magazin online, ar trebui sa iti fie clar ca 99% dintre clientii tai vin din mediul online, asa ca nu ezita sa comunici constant cu ei.  

Interfata site-ului este din nou o proba de foc. Odata ce un potential client a ajuns pe site-ul tau, trebuie sa ii faci o impresie buna. De aceea intefata trebuie sa fie prietenoasa si cat mai aerisita, astfel incat sa nu il oboseasca pe vizitator si sa nu-i distraga atentia spre lucruri mai putin importante. 

Continutul este cel de-al treilea element esential cu care poti cuceri sau indeparta un potential client. Mesajele pe care tu le transmiti pe site trebuie sa fie construite cat mai clar posibil, fara termeni irelevanti sau de neinteles. In plus, sloganul este unul dintre cele mai importante mesaje care ar trebui sa lamureasca din prima consumatorii care este scopul afacerii tale, cu ce te deosebesti ce ceilalti sau cum il poti ajuta in mod concret. Ca sa iti vina mai usor ideea unui slogan, este indicat sa stabilesti pentru inceput un concept pe care sa se bazeze intreaga promovare a afacerii tale.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

didi

Raspunde #1 | didi | 14-10-2013

Habar n-aveam de toate lucrurile astea. Eu ma gandeam ca platesc unora sa imi faca un site si gata. Multumesc, m-ai luminat! :))


iuliana

Raspunde #2 | iuliana | 14-10-2013

Interfata e foarte importanta. Sunt multe persoane care cred ca cu cat e mai complicata si mai plina de culori, cu atat e mai atragator site-ul. E complet gresit. Eu una nu am rabdare daca ce gasesc nu e usor de folosit si aerisit. Fain articol!


Roxana

Raspunde #3 | Roxana | 22-10-2013

Dar eu ma intreb altceva...internetul va deveni daca nu singura, cea mai importanta sursa de promovare. Acum este la indemana oricui si este relativ ieftin. Cu siguranta mai ieftin decat alte metode. Eu ma intreb unde se va ajunge? La o saturatie sau la o scumpire excesiva a serviciilor de acest gen?

Mallecourt Lionel

Raspunde #3-1 | Mallecourt Lionel | 22-10-2013

La saturatie, nu cred. Nu putem sa stim daca va fi o scumpire excesiva, dar cu siguranta ca sa va scumpi, da! Si deja a inceput.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate