Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa atragi turistii straini la pensiunea ta

Rusu Vlad
Domeniu : Alte servicii de rezervare si asistenta turistica
Meserie : Agent turism
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

7 sfaturi pentru a atrage turistii straini

 

427915246722452.jpg1 - Cand turistii straini cauta o destinatie in afara granitei, principala lor preocupare este de a face acest lucru prin canale internationale in care sa aiba incredere. In acest scop, site-uri precum Booking.com, Hotels.com, Venere ...) joaca un rol important in cautarile clientilor straini. Desigur, acesti intermediari nu au doar avantaje, dar prezenta lor la nivel global va va asigura vizibilitate pe internet.


2 - Inregistrarea pe unele directoare de site-uri gratuite (nationale si europene, precum Bedandbreakfast.eu) poate fi, de asemenea, utila, asigurandu-ti prezenta in retele internationale si, deci, vizibilitate. Fa o cautare pe Google dupa 'bed & breakfast + 'orasul tau'' sau 'cama y Desayuno” + 'orasul tau', etc., pentru a gasi directoarele cu cele mai multe trimiteri. Ia in considerare si inregistrarea pe site-uri platite, insa incearca sa te inscrii pe cele care solicita doar o taxa de inregistrare, nu si comision. De exemplu, inregistrarea pe site-ul Abritel este scumpa: 239,99 euro pe an, dar iti face site-ul vizibil pe toate site-urile din grupul Homelidays.


3 - Pentru a vedea daca prezenta pe astfel de site-uri merita, calculeaza rentabilitatea investitiei, solicitand clientilor tai sa completeze formulare de 'revenire', in care adauga intrebari de genul: 'Cum ati aflat despre afacerea noastra?' sau 'De pe ce site ati rezervat?'. Chiar daca unele canale de comunicare si de distributie tind sa se confunde (clientii afla de existenta pensiunii tale pe Abritel si comanda de acolo, dar pot la fel de bine sa iti gaseasca pensiunea pe Booking si sa comanda de pe site-ul tau; intr-un astfel de caz, inregistrarea pe Booking.com se dovedeste utila).


4 - Pentru ca vin de departe si, prin urmare, nu isi permit sa greseasca atunci cand aleg locul de cazare, acesti potentiali clienti iti vor rasfoi site-ul din scoarta-n scoarta pentru a fi siguri de locatia aleasa. Pentru a atrage atentia, iti recomandam sa adaugi continut multimedia: propune filme video integrate pe site in care sa fie promovate atractiile turistice majore ale zonei (chiar daca ai impresia ca va da site-ului tau un aspect de kitsch), si nici o scurta prezentare video in limba engleza a afacerii tale nu ar fi o idee rea... De asemenea, adauga si imagini, si acestea pot avea un rol in hotararea pe care o vor lua potentialii tai clienti.


5 - In sfarsit, indexarea web are o importanta primordiala: ai grija la cuvintele-cheie de pe versiunea straina a site-ului, gandeste-te si la etichetele titlu.


6 - Cele trei activitati majore la care doresc sa ia parte turistii straini sunt vizitarea patrimoniului cultural, explorarea gastronomiei locale, si in cele din urma, evenimentele din respectiva perioada. Ar fi interesant sa adaugi pe site-ul tau stiri si articole legate de aceste subiecte.


7 - In sfarsit, majoritatea turistilor europeni utilizeaza transportul aerian pentru a veni in Romania, si, prin urmare, probabil vor inchiria si o masina. Prin urmare, ai grija ca pensiunea ta sa dispuna de o semnalizare simpla si clara (numele este suficient, logo-ul este un plus) pe axele rutiere din apropiere.

 

In rest, turistii straini sunt la fel ca turistii romani, este nevoie de o abordare de calitate pentru a-i atrage si a-i satisface.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Borsova Catalina

Raspunde #1 | Borsova Catalina | 08-06-2015

In majoritatea pensiunilor in care am fost doar asta mi s-a oferit doar cazare si nimic in plus. Adica, daca tot m-ai adus la tine, fa-ma sa stau mai mult. Sau sa vreau sa revin. Arata-mi cum sunt dealurile pe un ATV. Lasa-mi la receptie (sa nu spun in camera, ca exagerez…) o harta cu ce pot vizita in jur. O poti face singur, cu 2-3 obiective turistice mai apropiate, sa stiu incotro sa imi petrec timpul cand nu am chef de stat in camera.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate