Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum ar trebui sa arate o carte de vizita

fara autor
fara autor
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Font, culoare, asezarea elementelor

124407952452456.jpgIndiferent in ce domeniu lucrezi, o carte de vizita inmanata oamenilor pe care abia i-ai cunoscut te va ajuta sa te dezvolti in plan profesional.

Atunci cand te hotarasti sa te dotezi cu carti de vizita, implica-te in felul in care acestea urmeaza sa arate. Asta pentru ca ele te vor reprezenta si te vor recomanda. De aceea opteaza pentru un aspect profesional, cu o grafica simpla si eleganta.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este pozitionarea elementelor in cadrul micului cadran. Gandeste-te la o pozitionare aerata, astfel incat nu doar datele tale de contact sa fie vizibile, ci si sigla companiei. Daca alegi sa dai putina culoare cartii de vizita, opteaza pentru nuantele care se afla in concordanta cu cromatica logoului societatii.

In privinta datelor tale personale, informatiile necesare pe care le vei trece pe cartea de vizita sunt numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, functia si adresa firmei la care lucrezi. Cu siguranta vei alege un font citet, de preferat unul des folosit precum Times New Roman, Arial sau Verdana, si nu unul cu litere de mana. Culoarea fontului trebuie sa se potriveasca cu nuanta generala a cartii de vizita.

Dupa ce ai finisat toate detaliile si vrei parerea unui specialist poti apela la o tipografie sau la orice firma care stii ca se ocupa cu asa ceva. Apoi le dai la printat si gata!

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Raluca

Raspunde #1 | Raluca | 13-12-2012

Intr-adevar, cartea de vizita este si un produs de marketing care atrage sau nu cumparatori sau parteneri, nu numai un instrument de a face cunoscute cateva date despre firma ta.


Lavinia

Raspunde #2 | Lavinia | 13-12-2012

Apropo de culoare cel mai des folosit este albul...de asemenea bej, crem pot fi optiuni la fel de clasice si rafinate. Bineinteles daca ai o culoare care te reprezinta in logo-ul firmei trebuie sa o folosesti dar sa imbini totul astefl incat sa nu incarci cartea de vizita si nici sa nu distragi atentia de la cele cu adevarat importante (numele si firma).


Catalin

Raspunde #3 | Catalin | 13-12-2012

cartile de vizita gravate mi se par foarte profi. Chiar imi plac si daca as avea un buget mai mare le-as folosi (pot fi destul de costisitoare). Oricum cartonul trebuie sa fie de o calitate buna, la fel si culoarea...nu de putine ori mi s-a intamplat sa mi se ia culoarea in portofel sau sa se indoaie.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate