Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cele mai bune utilizari ale marketingului video in imobiliare

Dragos Tinta
Domeniu : Activitati post-productie cinematografica, video s...
Meserie : producator audio video
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cateva exemple de stiut


Legatura dintre imobiliare si video-marketing de obicei incepe si se termina cu materialele video de prezentare / listare tipice pentru a prezenta si promova proprietatea respectiva potentialilor clienti. Doar aceasta nu este nici pe departe tot ce poate oferi cu succes un spot video, iar cunoasterea folosirii materialelor video si in alte feluri poate fi exponential benefic companiei tale.

Iata doar cateva exemple cum video-marketingul poate fi “exploatat” la maxim de piata imobiliara:

Site-uri si materiale video comunitare:
In cazul in care promovezi si vinzi proprietati rezidentiale, promoveaza intregul concept. Nu produce si publica doar spoturi individuale ale proprietatii, ci prezinta intreaga zona adiacenta si promoveaza cum aceasta poate fi solutia optima pentru clientii tai. Clientii doresc sa stie cat mai multe despre zona inconjuratoare a potentialei lor noi rezidente, deci folosind asa ceva in materialul tau poate avea un impact major in decizia cumparatorilor. Arata-le tot ceea ce ai de oferit, fie ca este un parc sau o scoala de top – oamenii doresc sa fie convinsi sa locuiasca in acea zona. Daca le arati ce se intampla si exista in jurul noii lor case este o cale excelenta de incepe sa fie convinsi. - exemplu video.

Spoturi “DEJA VANDUT”:
Oarecum asemanator spotului de prezentare / vanzare, insa cu o intorsatura de final. In loc sa arati ofertele existente, te poti folosi de acest tip de video sa le arati prospectilor proprietatile recent vandute. Aceasta le ofera clientilor o imagine excelenta despre munca ta si abilitatile profesionale si personale. Folosind acest tip de spot video, lasi mai degraba faptele sa vorbeasca in locul vorbelor sau a unei simple liste cu ceea ce ai vandut pana atunci. Cum o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, materialele video intotdeauna au un impact mult mai puternic decat cuvintele, mai ales in atragerea de noi prospecti. - exemplu video.

Spoturi tip DISPLAY:
Cand in birou sau in centrul tau de afaceri ai un ecran pe care ruleaza spoturile tale video, asa ceva reprezinta o modalitate foarte buna si eficienta de ale oferi prospectilor si clientilor o previzualizare a ceea ce ai de oferit. Practic, le furnizeaza o gramada de informatii generale si specifice, si poate raspunde de la bun inceput multor intrebari ale clientilor chiar inca inainte de a discuta impreuna. Cel mai imprtant aspect insa este ca, atunci cand intra in birou / receptie / camera display-ul le va atrage atentia, iar procesul de vanzare practic incepe imediat. Spotul le trezeste interesul si asa poti incheia cu succes afacerea. - exemplu video.

Spoturi “CUM SA”:
Rareori exista proprietati perfecte la vanzare. Intotdeauna sunt mici detalii, schimbari sau amenajari / reparatii de facut ca sa creasca valoarea respectivei proprietati. Folosirea de astfel de spoturi – instructiv – explicative, va atrage cu siguranta clientii pentru ca le demonstreaza cum ai ajutat clientii anteriroi, deci ii vei putea ajuta si pe ei. Oricui ii poate fi de ajutor un sfat sau o parere – mai ales profesionala – mai ales in piata imobiliara, deci astfel iti poti face tie sau companiei o reclama excelenta. Este si o unealta foarte buna de a arata cum lucrezi de obicei cu cleiintii, folosind asa-numitele testimoniale (marturii) cu fostii clienti ce i-ai ajutat si au beneficiat de abilitatile si experienta ta. Pe termen lung este poate  cea mai eficienta cale de a ramane in mintea clientilor: “pe cei dinainte i-a ajutat foarte mult, mai mult ca sigur ca si in cazul nostru va fi la fel”. - exemplu video.

YouTube:
Una dintre cele mai simple si usor de folosit platforme video online si social media – ce iti poate creste audienta si numarul de potentiali clienti, este YouTube. Insasi simpla prezenta pe o astfel de platforma video sau existenta unor spoturi in site-ul tau de prezentare te va ridica enorm fata de orice lista anosta de nume si emailuri. Nu mai spun de cazul in care un spot atent conceput si produs poate deveni viral, caz in care vei fi dintr-odata pe locul I.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Alina Nastase

Raspunde #1 | Alina Nastase | 27-02-2014

Cat costa o video din asta? aproximativ asa...Merci!


Dragos Tinta

Raspunde #2 | Dragos Tinta | 27-02-2014

In functie de copmplexitate, durata si elemente folosite, de la 200 pana la chiar 1000 de lei. De obicei, insa, valoarea medie este de 250 - 400 lei pentru un spot de durata medie 6-10 minute.

Barbos Costin

Raspunde #2-1 | Barbos Costin | 08-06-2015

Felicitari pentru articol Dragos! e adevarat ca prin postarea imaginilor video alaturi de anunt, confortul vizionarilor este sporit la maximum. Beneficiarii au ocazia de a face un tur virtual al proprietatilor prezentate, scutind astfel foarte mult timp si spulberand orice fel de indoiala ridicata de catre anunt.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate