Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cele mai frecvente motive de divort

Diana Croitoru
Domeniu : Activitati juridice
Meserie : mediator
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Pronuntarea divortului de catre Instanta


motive-de-divortGasim in Codul Familiei, ca in Romania statul ocroteste casatoria si familia. Casatoria se poate desface prin divort, conform Codului Familiei, divortul pronuntandu-se doar de catre o instanta competenta, atunci cand continuarea casatoriei nu mai este posibila.

Codul Familiei prevede o cale de a divorta, exceptandu-se demonstrarea unor motive temeinice de divort: Divort prin acord, acesta se poate aplica doar celor care au implinit cel putin 1 an de la data casatoriei, nu au copii minori rezultati din casatorie si se inteleg in legatura cu divortul.

Pentru toate celelalte cazuri este necesar sa se dovedeasca motive temeinice de divort.

Pentru pronuntarea divortului este obligatoriu ca judecatorul sa se convinga ca relatiile dintre cei doi sunt terminate iar continuarea casatoriei nu mai este posibila de niciun fel.

Instanta acorda uneori un nou termen de 1-2 luni, sperand ca cei doi soti incearca o impacare. Scopul solicitarii dovedirii motivelor de divort este acela de a limita cat mai mult pronuntarea unor divorturi in situatia in care cei doi isi mai pot reface casnicia.

Motivele de divort, se pot mentiona, acestea putand sa nu constituie motive de divort sau sa existe si altele, in plus:
- violenta verbala sau fizica exercitata asupra unui dintre soti
- lipsa unor relatii specifice familiei
- separarea celor doi
- relatii cu alte persoane
…plus alte diferite motive.

Fiecare caz e diferit. Nu se poate furniza o lista completa a motivelor de divort ce se pot invoca intr-un proces de separare. Uneori conteaza anumite aspecte legate de casnicie, in altele aceste aspecte nu conteaza deloc.

Cei doi soti nu sunt obligati prin lege sa fie asistati de un avocat. Redactarea corecta a cererii de divort, precum si dovedirea existentei motivelor de divort reprezinta conditii esentiale in acest tip de proces. Daca aceste conditii nu sunt bine redate, exista riscul ca cererea sa fie respinsa.

Daca, pe parcursul procesului, nu se va dovedi ca exista motive de divort, cererea va fi, cu siguranta, respinsa.

Daca cei doi soti se inteleg cu privire la realizarea divortului, finalizarea acestuia va fi mult mai usoara si rapida.

In unele cazuri, in special in cele in care violenta domestica este prezenta, este posibil ca instanta sa ceara prezenta unor martori, asta in cazul in care acuzatul nu recunoaste.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Deea

Raspunde #15 | Deea | 03-08-2012

Sa va povestesc eu cum am ajun la dorinta de a divorta...Toate bune si frumoase pan cand am distribuit o fotografie pe facebook...(distribuita de alti 1000 de utilizatori), si anume o gluma despre soacre...Eu nu aveam o relatie proasta cu soacra mea..mi s-a parut doar funny...Ea l-a sunat pe sotul meu..si cand a venit acasa a trantit si bufnit de parca omorasem pe cineva !!!!..in fine la un moment dat...cred ca toate jignirile din lume mi le-a adresat..Deci..eu nu pot sa mai stau langa o persoana care a putut sa ma jigneasca in felul acesta.Partea cea mai grea este ca avem si un copil mic...

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #15-1 | Narcisa - Elena Oprescu | 03-08-2012

A, Deea in cazul tau, este alta problema. Si tot trebuie discutat. In primul rand sotul s-a simtit atacat, poate chiara crezut ca-i jignesti mama, unii barbati sunt f sensibili la acest aspect. Dar acest lucru nu justifica nimanui un vocabular "liber". Daca se pierde respectul intre parteneri, se pierde tot. Si copiii au dreptul sa creasca intr-un climat linistit, normal. E cea mai des intalnita greseala: raman oameni ce nu se inteleg pt copii, in final ajung sa aiba de suferit cu totii.Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #16 | Narcisa - Elena Oprescu | 03-08-2012

Institutia casatoriei a fost creata demult din diferite interese. Si intr-un fel e benefica, dar in altul, este o mare prostie. Copiii se nasc intr-o familie, acolo invata totul, acolo sunt conditionati, programati, inchistati. Nu reusesc sa aiba acces la comunitate decat tarziu, cand deja anumite principii s-au format. Casatoria nu poate exista decat in sufletul si in constiinta noastra. Esti tanar, iubesti, faci un copil, doi, te casatoresti.Apoi lucrurile se mai schimba, pt ca oamenii se schimba. Casatoria nu trebuie sa oblige pe nimeni sa aiba un anumit comportament sau sentimente, daca nu le are.De aici cele mai multe probleme. Odata casatoriti,oamenii incep sa se schimbe.Dar ei se schimba oricum, insa incep sa simt presiunea si inchistarea, unii se simt vinovati daca nu mai pot simti ca inainte, altii isi sufoca partenerul cu faze de genul" esti sotul meu/sotia mea, esti dator sa: ma iubesti, ajuti, respecti sa fii fidel, etc.NIMENI nu este dator cu nimic nimanui! Oamenii sunt liberi sa simta ceea ce simt in mod natural, incercarea de a face sa simti altfel, creeaza dezastre. Iubirea inseamna a simti ceva profund pt altcineva si a-i dori binele, cu tine sau fara tine. Trebuie sa treaca timp si lumea sa invete sa isi deschida sufletul si orizonturile mai mult..


Cornelia

Raspunde #17 | Cornelia | 06-08-2012

Nu stiu cum am "aterizat" in cercul vostru dar stiu ca-mi face foarte bine ca pot sa ma destainui fara sa ma gandesc ca ajung gandurile mele si pe unde nu trebuie (asa este nu???) Va multumesc ca va faceti timp pentru "de-astia ca noi" cu probleme.

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #17-1 | Narcisa - Elena Oprescu | 09-08-2012

Stai liniștea cornelia ca si noi tot oameni suntem, exista aici o serie de articole despre cuplu cât si despre reușită personală, chiar eu am scris o serie despre cum sa reusesti in viața.curand va apărea unul nou, dacă îl citește sper sa te ajute mult.ai încredere ca tot ceea ce ni se întâmpla in viața este cu un scop, nimic nu este întâmplător, toate suferintele si obstacolele de care ne izbit sunt lecție pe care le primim ca sa evoluat spiritual, oamenii mai întâi simt, apoi înțeleg, de ex dacă nu ți e foame niciodată, nu înțelege ce este foamea si poate nu te induplcei de un flamand, dar dacă ai simțit o si o înțelege, te vei induplcei...orice suferită are un rost.cauta pe cineva care are sufletul ca al tau si mintea la fel, numai cu oamenii de nivelul nostru ne putem intelegeCristina

Raspunde #18 | Cristina | 14-08-2012

Sunt disperata...suntem casatoriti de 12 ani. Eu am 28 acum si avem doi copii. De cativa ani nu ne mai iubim, ne certam mereu. Copii sunt de multe ori martori, am tot tras de casnicia asta pentru ca am crezut ca e pentru binele copiilor si din cauza faptului ca biserica din care facem parte nu permite divortul decat pe motiv de adulter. Simt ca ma scufund si ma simt tot mai slabita fizic, uneori simt ca imi pierd mintile...am mai vb de cateva ori despre divort dar, cand in sfarsit m-am hotarat si i-am zis ca vreau sa divortez, a inceput sa ma implore sa i mai dau o sansa si ca e dispus sa faca orice ca sa nu divortez. Copii mei sunt nefericiti, el e nefericit, eu sunt nefericita, singurul lucru care ma impiedica acum sa divortez e...mila...ce ar trebuie sa fac?

Mallecourt Lionel

Raspunde #18-1 | Mallecourt Lionel | 14-08-2012

Buna Cristina, poate ca pentru inceput are fi bine sa intelegeti voi doi de ce nu va mai iubiti si de ce va certati mereu...ca acolo e problemul! Dupa sa stii ca stai intr o relatia sentimental cand nu mai sunt sentimente pentru binele copiilor nu ajuta nimic si nimeni (nici copii). Stai intr o relatia sentimental pentru ca ai sentimente, deci sfatul meu este sa incerci sa vezi unde au plecat sentimentele ca ai avut la inceput de relatie...si de ce au plecat. Poate ca se poate rezolva! daca aveti voi doi dorinta de a rezolva ceva.

Cristina

Raspunde #18-1-1 | Cristina | 14-08-2012

Sentimental nu se mai poate face nimik, sunt prea multi ani de cand mai dau mereu o sansa casniciei, a ajuns chiar sa fie si violent, nu in mod repetat dar ..l am rugat de atatea ori sa incercam s ami facem cva pt fam noastra,a refuzat orice idee venita din partea mea, arefuzat sa ma lasa sa lucrez,am avut discutii ori de cate ori incercam s afac ceva ce consideram eu ca ca ar ajuta,in plus...acum exista altcineva in sufletul meu un barbat pe care eu il consider potrivit pt mine si un tata extraordinar pt copii mei...eu stiu k nu se mai poate face nimik dar de cate ori vb cu el si incerc sa i explic..incepe sa se victimizeze si spune ca nu intelege de ce nu l mai vreau...stiu k va fi un scandal enorm cu ai lui...in momentul in care voi intenta divort si stiu k el va fi de partea lor ,asa a fost mereu...ma simt vinovata pt k nu vreau sa i fac rau,si nu vreau sa i cladesc fericirea mea pe nefericirea lui,si apoi ma gand cum vor accepta copii,fetita are 10 ani,baietelul 4....in biserica mi se spune sa nu fac asta pt ca D zeu uratse despartirea intre soti,dar noi suntem nefericiti si eu nu mai pot sa traiesc asa..Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #18-2 | Narcisa - Elena Oprescu | 14-08-2012

Dacă nu va înțelegere de atâta timp, eu zic sa divortati, când se duce o roata de la caruta spre mai bine nu merge.uneori, iubirea nu este suficientă ca sa fim fericiti,oamenii se schimba in timp, evoluează mental si spiritual diferit,întotdeauna se va rupe o relație dintr doi oameni care sunt făcute din alături diferite,sfatul meu, este sa va vedeți de drumul sau fiecare, așa îl ierti azi,peste o săptămâna va certati din nou, copiii suferă si viața trece pe lângă voi,poate ca ați învățat deja lecțiile de viața unul de la altul ce trebuiau inviatate si veți găsi împlinirea fiecare cu altcineva.casniciile cu probleme unde copiii sunt martori, ii distrug pe aceștia, ar fii păcat,divortul nu e un capăt de drum, este un nou început,dacă nu se mai poate, nu se mai poate, mila nu este iubireCrampf Florentina

Raspunde #19 | Crampf Florentina | 14-08-2012

Mda...Evil 1,ideal ar fi ca un copil sa traiasca cu ambii parinti,,intr-un climat stabil si fericit.Dar,atunci cind violenta,abuzul emotional,conflictul constant pune in joc stabilitatea psihica a copilului si impiedica parintele abuzat sa-si creasca normal copilul ,divortul este singura optiune posibila.Daca privim realist problema,majoritatea femeilor de azi nu au nevoie de un sot care sa le ofere masa si casa!Iar afirmatia "am ramas casatorita de dragul copiilor"(personal nu cred in ea)nu face decit sa-si motiveze existenta nefericita.Curios este,ca dintre motivele de divort reale,majoritatea afirma ca nu sint fericiti asa cum s-au asteptat sa fie.Din pacate,acestia nu iau in considerare si conditia de fericire a copiilor.


Mihaela

Raspunde #20 | Mihaela | 03-09-2012

Razvan este somer de 8 luni deja, si deoarece dorim sa emigram si suntem foarte aproape de ultimul pas in acest proces, m-am conformat/resemnat cu ideea ca nu mai are rost sa se angajeze - mare greseala! dar acum nu am ce sa mai zic. Insa cand din banii nostri (castigati insa decat de mine) el considera ca trebuie sa joace jocuri de noroc incepe asa sa ma deranjeze, cel putin! Nu asculta niciun cuvant din partea mea, nu aud nicio mangaiere, decat e paranoic ca il urmaresc si ca nu caut decat cearta. Cu Maria nu se joaca si daca ramane singur cu ea mai mult de 5 minute o face sa planga... Ajuta-ti-ma va rog, cu un sfat, cu un cuvant, cu o vorba de oricare, cu orice, nu mai stiu ces amai fac ca sa imi salvez relatia, sa imi salvez familia!!!! Multumesc din suflet, MIhaela

Mallecourt Lionel

Raspunde #20-1 | Mallecourt Lionel | 03-09-2012

Sfatul meu va fi foarte scurt dar important Mihaela...Incercii sa rezolvi asta : (Nu asculta niciun cuvant din partea mea). Te spun asta pentru ca dejeaba stai cu el daca nu mai exista comunicare. Incerci sa vorbeste cu el in momentul unde sunteti linistit...dimineata la trezire in pat...sau inainte sa adormiti.

Mihaela

Raspunde #20-1-1 | Mihaela | 03-09-2012

Multumesc pentru raspuns... nu stiu cand as putea sa gasesc acest moment in care sa fim linistiti (seara el e la calculator, dimineata doarme cand plec la serviciu pentru ca a stat pana noaptea la calculator...), oricum nu am cum sa nu mai dau acestei relatii cel putin o sansa. Ma doare sufletul ca nu stiu cum sa reusesc sa ma apropi din nou de el si sa putem purta o discutie ca doi oameni, nu ca doi cocosi gata de lupta... Multumesc din suflet pentru raspuns.

Mallecourt Lionel

#20-1-1-1 | Mallecourt Lionel | 03-09-2012

Daca vrei sa gasesti momentul o sa-l gasesti...poate ca o sa glumesti dar poti sa-l prind cand e la toaleta de exemplu! Tot e bun cand vrei sa salvezi ceva lafel de important ca o familia.

Mihaela

Raspunde #21 | Mihaela | 03-09-2012

Glumesti desigur... sau nu ai avut niciodata de-a face cu un om care nu comunica, nu iti comunica, nu iti raspunde, nu vorbeste cu tine. O abordare in toaleta nu e cea mai potrivita alegere, nu ar fi nimic, dar violenta fizica ne mai trebuie, ca in rest avem de toate. Cu tot respectul si multumirea, consider ca privesti aceste lucruri de la o altitudine cam mare. Multumesc oricum, ideea de baza am inteles-o si asa este normal sa fac - sa lupt pentru familia mea, asteptam totusi pareri de la oameni care au trecut ptin asta si au gasit /sau nu o rezolvare, care au o idee despre cum as putea aborda o persoana care nu ma vede, dar care-mi spune ca ma iubeste, cam asa stau lucrurile... alte idei?! :)

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #21-1 | Narcisa - Elena Oprescu | 04-09-2012

Draga Mihaela, daca il iubesti cu adevarat, vei gasi in sufletul tau o solutie sa comunici cu el cat si puterea de a trece peste toate. Probabil ca undeva s-a pierdut. Poate ca nu isi mai gaseste job de sta pe calculator toata ziua, sau are o problema cu care se confrunta de unul singur si ii este jena sa o discute cu tine, orice este posibil.Ai spus ca doresti un sfat de la cineva care s-a confruntat cu o situatie similara. Daca nu se iveste ocazia sa vorbiti, poti sa ii scrii o scrisoare si sa-i spui ceea ce simti.Asigura-te ca o va citi in liniste. Te sfatuiesc sa ii spui ceea ce simti, daca il iubesti spunei acest lucru, daca are calitati, spune-i ca il apreciezi, reda-i increderea in el si in relatia voastra.Reaminteste-i lucrurile care v-au legat la inceput si provocarile pe care le-ati invins impreuna, asigura-l de iubirea si sprijinul tau si spune-i ca astepti momentul in care se simte pregatit sa discutati si sa va rezolvati problemele. Nu fii aspra acum si nu-l judeca, mai ales nu il critica.Daca il stimezi si stii ca are anumite calitati, arata-i ca nu ai pierdut din vedere asta. Vezi ce se intampla.


Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #21-2 | Narcisa - Elena Oprescu | 04-09-2012

Apo, ai mai putea sa faci un lucru pt el. Poti apela si la prietenii lui/ ai vostri cei mai buni, sa petreceti ceva timp impreuna cu ei, sau sa-l cheme prietenii lui in oras la un meci, la o bere si doua vorbe, poate asa se mai destinde si sustragi vreo informatie cu ceea ce i se intampla, insa nu uita, ca iubirea nu inseamna ca cineva sa se incadreze mereu in tiparele tale, iubirea inseamna sa iubesti un om asa cum este si pentru ceea ce este si sa-l ajuti sa se ridice de fiecare data, sa daruiesti mai intai si abia apoi sa astepti sa primesti.Putini oameni stiu sa iubeasca profund fara sa fie egoisti, Trebuie sa crezi ca veti reusi si se va intampla. Din pct meu de vedere, la o relatie de iubire renunti abia dupa ce ai facut absolut tot ceea ce se putea face si n-a dat rezultate. Daca el iti spune ca te iubeste si chiar simti asta, atunci inseamna ca asa este, lupta si ajuta-ti jumatatea sa-si revina, este datoria pe care o aveti reciproc unul fata de altul cand sunteti la greu.

Mihaela

Raspunde #21-2-1 | Mihaela | 10-09-2012

Multumesc Narcisa - Elena Oprescu pentru sfaturi. Ai dreptate, nu am sa renunt. I-am tot scris scrisori de un an incoace, si tot o sa-i mai scriu. Intotdeauna am fost romantica dintre noi doi, dar si analitica si poate ca aici am gresit, ca am analizat totul prea mult, numai ca in continuarea astept ca el sa se poarte frumos mai mult de dou zile (cat tine efectul scrisorii) si nu sa se poarte bine doar ca se simte obligat, ci sa faca asta pentru ca simte, iar eu cred ca el nu mai simte asa ceva... spune ca ma iubeste... dar nu o mai simt in nimic din ce face. Iar faza cu prietenii, acum macar se vede cu ei cat sunt eu la serviciu, ca pana acum 3 luni pleca de acasa cand veneam eu... Incerc sa-l inteleg, incerc sa aflu ce se intampla cu el fara sa ii stau ca un ghipe in coste care-l intreba mereu daca are ceva, insa desi credeam ca il cunosc cel mai bine pe lumea asta, constat ca nu stiu nimic si ma doare sufletul de mor. Plang singura, cand fetita doarme si a adormit si el si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa nu ne despartim! Eu nu vreau sa ma despart de el, mai ales cand ne-am luptat atat pentru a pleca din tara asta si mai avem atat de putin pana vom reusi - insa nu mai stiu cum sa fac sa fie bine.
Mihaela

Raspunde #22 | Mihaela | 10-09-2012

Imi doresc din suflet sa plecam mai repede, poate acolo o vom putea lua de la zero cu totul si ne vom iubi ca la inceputul casatoriei noastre... nu stiu ce sa mai zic, iti multumesc mult pentru sustinere si pentru tot. Sper ca la tine lucrurile s-au linistit si sunteti fericiti, oricum eu iti doresc sa iti fie bine, la fel cum imi doresc si mie.

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #22-1 | Narcisa - Elena Oprescu | 11-09-2012

Cu mare placere Mihaele si sper sa iti fie bine.Da, la mine au mers lucrurile bine, e vorba de o relatie mai veche, apoi s-au stricat..:)) tocmai de aceea e veche,de aceea iti spun ca atunci cand te desparti definitiv trebuie sa stii in sinea ta ca ai facut tot ceea ce era de facut si sa n-ai regrete.Apoi, stii cum e, mai pune si Dumnezeu, daca e sa fiti impreuna, veti fi, tu sa stii ca ai facut tot si sa fii corecta.Indiferent cum ar fi, e datoria ta sa-ti sprijini partenerul.Dincolo (afara din tara) o sa fie altfel.Mult succes si te mai astept pe aici.Maria15

Raspunde #23 | Maria15 | 19-09-2012

Ma aflu intr-un mare impas ! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori, insa de cand s-a nascut cel de-al doilea copil (4 ani) totul s-a schimbat in rau. Relatia dintre noi s-a racit, eu dormind cu copiii si el singur in celalalt dormitor, ne mai intalneam o data pe saptamana ca soti (uneori nici atunci) si totul era mai mult "din obligatie" decat din placere, cel putin din partea mea (el afirmand ca ma iubeste la fel). Mai mult, respectul lui fata de mine s-a pierdut (imi vorbeste urat, ma jigneste in public - de fata cu ai lui sau in magazine). Stiu ca este un tip coleric, agresiv verbal...am incercat sa-i spun ca ma doare lipsa lui de respect fata de mine, l-am rugat sa se stapaneasca si mi-a zis ca-i este foarte greu si ca se simte mai bine cand "se descarca nervos". Crizele lui de nervi nu sunt in fiecare zi, insa in ultima perioada sunt si in public. Casatoria noastra a fost bazata pe dragoste, respect, prietenie si comunicare. Respectul si dragostea s-au pierdut, au ramas celelalte de care nu sunt convinsa ca sunt suficiente pentru a trai o viata alaturi de un om fata de care nu te mai simti atrasa. Imi doresc un sot calm, iubitor, care sa ma respecte ! Ma gandesc la divort, dar pentru copii, raman "prizoniera" in aceasta casnicie. Ce sa fac ? Astept un sfat, va rog.

Branciu Iulia

Raspunde #23-1 | Branciu Iulia | 19-09-2012

Poate are probleme la servici si este mai stresat, poate ca are pe alta, dar nu vreau sa-va bag aiureli in cap...mai bine intrebati-l pe el de ce face asta. Sigur are o problema ascunsa pe care nu poate sa vi-o spuna deocamdata. Incearcati sa aflati ce se intampla.


Laura

Raspunde #23-2 | Laura | 19-09-2012

Mda...eu zic ca daca nu mai reusesti sa comunici cu el...sa ii dai o lectie. Fa-ti bagaje si du-te o perioada la mama ta, la o ruda sau la o prietena buna. Poate asa ii trec aerele. Daca te iubeste nu te jigneste...decat sa suferi asteptand ca el sa redevina baiat de treaba mai bine vezi-ti de viata ta singura sau cu un barbat care merita osteneala.


Paula M.

Raspunde #23-3 | Paula M. | 19-09-2012

Draga mea, cred ca in sinea ta si tu stii ce ai de facut dar nu vrei sa iti recunosti tie insati. Sfatul meu este ca daca se poarta atat de urat cu tine nu cred ca te mai iubeste. Cu siguranta s-a plictisit de tine sau chiar are pe alta. Asa se comporta barbatii acasa cand inseala. Desparte-te de el ca orice om merita sa traiasca linistit si sa fie respectat. Ai grija de tine! si gandeste-te ca ai o singura viata. Nu ti-o irosi langa cine nu merita.


Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #23-4 | Narcisa - Elena Oprescu | 19-09-2012

In primul rand Maria, tu ai gresit. Pentru ca ai dormit cu copii. De ce crezi ca exista "camera copiilor"? Este o camera separata in care dorm numai copiii, sa nu crezi ca dormi in pat cu ei, ii cresti mai bine, nici nu este sanatos pt ei! Iti iei un aparat sa-i auzi noaptea in caz de ceva si tu trebuie sa dormi in pat cu sotul tau. Sigur el s-a simtit abandonat de cand doarme singur si la nivel psihologic, l-ai tradat, si in interiorul sau, exista un copil. Barbatii simt nevoia de afectiune sub doua forme: sa faci sex cu el si sa simt ca iti place si tie, si apoi sa-l incurajezi, sa-l apreciezi. Totul a degenerat in frustrare si de aceea se poarta urat cu tine, Daca pleci, n-ai rezolvat problema, trebuie discutat, facut plan.

Maria15

Raspunde #23-4-1 | Maria15 | 19-09-2012

Multumesc tuturor pentru sfaturi ! Pot sa confirm ca nu are pe altcineva si sunt de acord cu voi, atunci cand iubesti, nu jignesti! Probabil ca eu am gresit ca am ales calea cea mai usoara, aceea de a dormi cu copiii (pe cel mic l-am alaptat noaptea pana la aproape 2 ani). Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca nu mai simt nicio atractie fata de el, imi este total indiferent iar el a simtit asta.
Lenuta

Raspunde #24 | Lenuta | 14-05-2013

Din motive intemeiate am ajuns impreuna in fata unui notar si am inaintat actiune de divort pe cale amiabila. La o saptamina el sa razgindit, ce ma sfatuiti sa fac si cum trebuie procedat?


3 2 1 »
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate