Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Sfaturi legate de noua interfata grafica Gmail

Monica Budasca
Domeniu : Activitati de consultanta in tehnologia informatie...
Meserie : Manager proiect informatic
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Ce trebuie sa stim


1) Compactarea afisarii mesajelor pe noua interfata grafica a lui Gmail

Probabil ca toti aceia dintre dumneavoastra care sunteti vechi utilizatori ai Gmail-ului, ati observat ca recent interfata grafica a fost modificata si am fost intr-un final obligati sa o adoptam pe cea noua. Cine n-a dorit sa o foloseasca a fost iertat o perioada, dupa care intr-o buna zi, chiar daca nu a vrut, s-a trezit cu interfata automat schimbata. Nu ar fi nici o problema in principiu, mesajele dumneavoastra primite/trimise/schite sunt intacte, insa ca orice interfata grafica noua, si aceasta aduce faptul ca unii utilizatori nu mai stiu unde sa gaseasca lucruri care anterior le erau familiare.

Primul lucru (neplacut dupa parerea mea dar si a altora cu care am vorbit) care m-a izbit la noua interfata a fost afisarea mult prea aerisita a mesajelor. Se pare ca asta i-a deranjat si pe altii dintre cunostintele mele, asa incat am fost intrebata ia spune, cum se face pentru a se afisa lista de mesaje mai deasa , asa cum era inainte. Cum poate si unii dintre dumneavoastra isi pun aceasta problema si nu au dat singuri peste rezolvarea ei, iat-o:

Logati-va pe contul dvs. de Gmail --> ajungeti in Inbox --> uitati-va in partea de sus a ecranului in randul 3 de sus in jos ca sa zic asa, si veti gasi un BUTON cu o floricica numit Settings. Apasati pe el si veti gasi acolo Display Density. Alegeti densitatea de afisare dorita pentru mesaje. Eu am folosit Compact, care duce la o afisare la fel cu cea dinaintea modificarii de interfata.

Nota: Undeva pe-acolo inca mai exista o optiune de tip Temporarily revert to the old look, care, pentru moment, permite revenirea la vechiul aspect al interfetei grafice Gmail. Dar nu am vrut sa incep cu aceasta idee ca metoda de rezolvare intrucat acest Revert este temporar si probabil ca intr-un timp nu prea lung, va fi eliminat. Deci ideea este sa invatam sa personalizam noua interfata si sa o folosim cu acelasi succes ca si pana acum, indiferent daca este pe gustul nostru sau nu!

2) Sfat referitor la temele grafice HD disponibile pe noua interfata Gmail

Este bineinteles vorba de cunoscutele teme pentru personalizarea interfetei grafice a lui Gmail. Probabil ca sunteti familiarizati cu ele. Majoritatea utilizatorilor de interfete au ca pasiune personalizarea! Si eu sunt asa! :), drept care, cand m-am intalnit prima oara cu noua interfata Gmail, m-am dus rapid catre teme ca sa vad ce mai e nou si/sau ce mai e schimbat.

Noutatea consta in faptul ca, pe noua interfata grafica a lui Gmail, s-a diferentiat o categorie separata de teme HD. Sunt frumoase,  dar recomandarea mea este sa le folositi NUMAI in cazul in care aveti o conexiune performanta la Internet. Altfel, veti avea parte de o incarcare enervant de lenta a lui Gmail si daca va plac modificarile de aspect al interfetei, orice modificare pe care o veti cere va trebui asteptata multe minute ca sa se produca.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

 Nicolae Patrascu

Raspunde #1 | Nicolae Patrascu | 14-06-2018

Cum se adaugă/șterge o persoana din agenda în noua grafica?

Monica Budasca

Raspunde #1-1 | Monica Budasca | 20-06-2018

Buna ziua. 1. Intrati in adresa dumneavoastra de mail de pe gmail. 2. mergeti in partea din dreapta-sus unde este un patratel format din puncte, care se numeste Google Apps. 3. Vi se desfasoara o lista de aplicatii google, dintre care una este Contacts. Intrati in ea si acolo veti gasi persoanele din agenda. 4. pentru adaugare contact, aveti un semn plus mare intr-un cerc rosu. 5. pentru eliminare contact, click pe numele acelui contact din lista, si apoi dupa ce contactul se "deschide", in coltul dreapta al respectivei ferestre aveti un buton format din 3 puncte. Acolo exista Delete.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate