Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa realizezi proiectele tale de viata mai usor si mai bine?

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Un drum parcurs de altii e mai usor de strabatut

 

Viata este plina de surprize placute sau neplacute. Uneori, pentru a face fata obstacolelor ivite in drumul nostru, avem nevoie de ajutorul unor oameni care sa ne impartaseasca din experienta lor de viata, care sa ne indrume sau sa ne ajute cu o idee. Astfel de oameni ii gasim cu greu, in special atunci cand suntem presati de timp: in astfel de momente constientizam acut lipsa lor.

 

De fapt, ei nu lipsesc, doar ca nu stim unde anume sa ii cautam. De aceea a fost creat Informatii Profesionale, un site care gazduieste specialisti din variate domenii de activitate, deschisi la provocarea de a se afirma atunci cand sunt solicitati.

 

In primul rand, Informatii Profesionale este un site cu o platforma interactiva. Vei descoperi aici articole cu diverse tematici scrise chiar de specialistii care impartasesc din experienta lor, atat cunoscatorilor cat si celor mai putin initiati in domeniul abordat. Este foarte usor sa intri in legatura cu astfel de specialisti, pentru ca fiecare articol postat pe site poarta amprenta tuturor celor care stapanesc sau au cunostinte in domeniul respectiv de activitate. Cu un simplu click pe numele unuia dintre profesionisti, ti se ofera doua alternative de a-i cere ajutorul: fie prin intermediul chat-ul profesional „Promessenger”, fie trimitandu-i un e-mail.

 

In fond, un lucru este cert: trebuie intai sa vrei sa ceri ajutorul pentru a-ti realiza proiectele de viata, si mai apoi sa stii unde il poti gasi. Oamenii care depasesc cu brio toate obstacolele din viata lor nu au orgolii, ci poate doar ambitii, pentru ca cele din urma le satisfac pe cele dintai. Fericirea unei reusite si evolutia ulterioara pe care o resimtim, pe plan profesional sau social, decurg din depasirea si invingerea unor greutati. Iar pentru a razbate printre nenumaratele proiecte, mai mici sau mai mari, cu care ne confruntam, avem nevoie de o idee sau un sfat, adica de o informatie potrivita la momentul potrivit.

 

Inspirat din nevoile oamenilor, Informatii Profesionale vine in sprijinul depasirii obstacolelor ce se ivesc odata cu fiecare nou proiect din viata noastra.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #1 | Narcisa - Elena Oprescu | 07-02-2012

Ma raliez intru totul acestei idei! Nimeni nu poate reusi chiar de unul singur. De la punctul zero si pana la succes este un drum plin de suisuri si coborasuri. Si cum am trece peste greutati daca nu ar fi nimeni sa ne intinda o mana? Am observat ca toti oamenii care si-au atins obiectivele in viata au fost beneficiarii ajutorului venit din partea altor oameni. Unii au oferit informatii, sfaturi, experiente, altii resurse financiare sau chiar timpul lor, dar cei care le-au obtinut, mai inainte le-au cautat, le-au cerut. Este aproape imposibil sa atingi un obiectiv fara sa vorbesti despre el, fara sa inveti mai inainte de la altii cum se face. Si cand am invatat sa vorbim la fel am facut, am ascultat intai pe ceilalti!

Mallecourt Lionel

Raspunde #1-1 | Mallecourt Lionel | 16-02-2012

Cum spuneam odata la cineva de pe site, in 1965, Singapore avea o economie subdezvoltata. De atunci incoace, puterile publice au aplicat politici de investire in educatie si dezvoltare a competentelor pentru ca productivitatea sa creasca. Astazi, PIB-ul Singapore il depaseste pe cel al multor tari din emisfera nordica. O economie bazata pe impartasirea si raspandirea cunostintelor este o sansa pentru statele emergente si pentru bunastarea populatiei lor. Cu stima, Lionel MalleocurtSpune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate