Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Ce presupune optimizarea unui site

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Analiza pietei si construirea site-ului

780125830660381.jpgOptimizarea unui site este un proces complex care incepe chiar inainte de construirea site-ului.

Totul trebuie sa porneasca cu o mica cercetare a pietei online. Pentru ca stii deja ce profil o sa aibe site-ul tau si ai ales cuvintele cheie de care te vei folosi, studiaza-ti concurenta. Indicat este sa dai un search cuvintelor cheie pe motoarele de cautare si astfel vei afla numarul de site-uri concurente si implicit calitatea lor.

Dupa ce te-ai lamurit cum sta treaba cu concurenta si ai stabilit cuvintele cheie de care te vei folosi, urmatorul pas presupune conceperea unei structuri a site-ului, de preferat arborescenta. In conceperea acestei structuri este bine ca numele paginilor si url-ul acestora sa contina cuvintele cheie propuse.
In continuare trebuie sa atribui un format site-ului. Daca concurenta este una puternica atunci cea mai buna optiune este formatul html. In plus, cauta sa faci in asa fel incat site-ul tau sa aibe mai multe back-link-uri fata de concurenta.

Acum trebuie sa iti focalizezi atentia catre text si catre fotografii. Textele trebuie sa contina proximativ 2,5 - 4% din cuvintele cheie care te vor ajuta sa fii gasit pe internet. In functie de acest procentaj textele trebuie ajustate pentru fiecare sectiune a site-ului, astfel incat cuvintele folosite in numele sectiunii sa se regaseasca si in meta sectiunea respectiva, dar si in continut. Fotografiile trebuie sa aiba dimensiuni cat mai mici (masurate in KB) si sa fie insotite de text. Atentie , insa la continutul per total. El trebuie sa fie unul original si nu copiat de pe alte site-uri.

In continuare mai sunt cativa pasi prin care este verificata calitatea site-ului, insa pentru aceasta etapa este necesar sa apelati la un specialist SEO.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate