Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Ce este butonul “Si eu sunt profesionist”

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

America a inventat butonul « I like »…Romania « Si eu sunt profesionist » !

 

V-ati gandit vreodata ca prin apasarea unui simplu buton de pe internet, ceilalti vor sti mai multe despre voi? Americanii au creat butonul “I like”, insa romanii si-au depasit limitele atingand si sfera dedicata profesionistilor, prin butonul “Si eu sunt profesionist”.

 

De “I like” ati auzit cu siguranta, un buton care a impanzit mult prea cunoscuta retea de socializare Facebook. Utilitatea lui nu s-a oprit doar la dorinta membrilor de a aprecia pozele si comentariile prietenilor, ci s-a extins, ajungand sa fie prezent inclusiv pe site-uri si blogg-uri. Astfel, utilizatorilor Facebook li s-a oferit posibilitatea de a adauga articole, link-uri si produse care le plac, direct pe paginile personale. Continutul directionat pe wall spune, prin urmare, ceva despre persoana care il apreciaza.

 

Butonul “Si eu sunt profesionist” este insa ideea romanilor care vor sa revolutioneze utilitatea internetului. 


Gazduit de Informatii Profesionale, un site cu si despre profesionisti, acest buton are o utilitate foarte complexa. El iti permite sa-ti imbogatesti in permanenta profilul tau de profesionist, creat in momentul inregistrarii pe site. Atunci cand citesti un articol postat de cineva pe site, care vizeaza domeniul tau de specialitate, te poti face remarcat apasand butonul “Si eu sunt profesionist”. Astfel, profilul tau va prelua titlul articolului respectiv, iar numele tau va fi adaugat listei de profesionisti.

 

De ce este util un astfel de buton? Tu, ca profesionist, reusesti sa te faci mai usor vizibil cuiva care are nevoie de tine. Poate fi vorba de o persoana care cauta sfatul si ajutorul cuiva avizat intr-un anumit domeniu, sau de un schimb de experienta intre profesionisti care te ajuta sa te faci remarcat, iti cresti vizibilitatea si poti chiar sa primesti recomandari de la cei cu care ai interactionat.

 

Ideea site-ului, si mai ales a acestui buton este binevenita intr-un amalgam de informatii mai mult sau mai putin veridice care circula pe internet. Va fi mult mai usor sa stii cui sa te adresezi cand esti interesat de un anumit subiect si nu stii in ce directie sa cauti informatiile. De acum pare mai usor sa gasesti o persona potrivita intr-un loc potrivit. Informatii profesionale este locul tuturor profesionistilor care vor sa se faca auziti si respectati pentru munca lor.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate