Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum livrezi performanta prin echipa II

fara autor
fara autor
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Seteaza asteptari si obiective


obiectiveCateva idei forte utile in setarea asteptarilor si obiectivelor:

- Oamenii din echipa trebuie sa stie ce astepti de la ei. Trebuie sa stie ce se vrea de la echipa si ce se vrea de la fiecare in parte.

- Obiectivele setate individual trebuie sa conduca, prin realizarea lor, la atingerea obiectivelor echipei.

- Obiectivele nu pot fi atinse fara a avea un plan de actiune.

- Obiectivele trasate echipei trebuie sa fie SMART.smart4

Mai departe, vom invata cum sa oferim suportul necesar performantei echipei.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Stanescuemil

Raspunde #1 | Stanescuemil | 09-09-2009

Si dupa asta creaza un plan de actiune complet, masurabil, care sa includa toti pasii necesari atingerii obiectivului. :)


CorinaP

Raspunde #2 | CorinaP | 09-09-2009

Si evalueaza-ti progresul regulat. S-ar putea sa ai nevoie sa faci schimbari sau ajustari. :) :) :)


Jojolebo

Raspunde #3 | Jojolebo | 09-09-2009

Am citit pe undeva o zicala: Nici un vant nu-ti este prielnic daca nu stii unde vrei sa ajungi. Fixarea obiectivelor este esentiala si ea trebuie formulata in termeni pozitvi (nu negativi). Bun blogul .... ;)


AlinPop

Raspunde #4 | AlinPop | 09-09-2009

Sa presupunem ca te duci sa cumperi un bilet de tren. O sa imaginez un dialog! Casiera: unde doriti sa mergeti? Tu: Nu Stiu! Casiera: Domnu, trebuie sa-mi spuneti unde doriti sa mergeti, altfel nu am cum sa va dau un bilet! TU: Eu vreau doar un bilet! Casiera: Domnule, sunteti nebun! Tu: Sa inteleg ca nu aveti bilete? Casiera: Ba avem! TU: Am inteles, stiti, nu as vrea sa merg la Suceava? Casiera: Dar unde? TU: Stiti n-as vrea nici la Galati! Casiera: Domnu, uitati aici va dau acest bilet este cadou! Este un bilet spre IAD! Casiera: Politia, va rog sa interveniti pentru ca am un nebun la ghiseu! Sper ca acest dialog v-a placut! Probabil e greu sa intalnim in realitate aceasta situatie! Dar acest dialog e plin de semnificatii. Nu ai cum sa ajungi undeva daca nu stii unde vrei sa mergi. La fel nu ai cum sa ajungi undeva, daca spui unde nu vrei sa mergi. Se pare ca poti ajunge totusi undeva, anume in Iad, folosind termenul acesta figurat, adica la o viata nefericita, plina le lucruri inutile, plina de timp irosit. Daca la ghiseu ai fi spus unde vrei sa ajungi cu siguranta ti s-ar fi dat un bilet si ajungeai in Ploiesti de exemplu. Era de ajuns sa stii! In concluzie: Stabileste-ti obiectivele, urmeaza-le cu indarjire si le vei atinge!


Mallecourt Lionel

Raspunde #5 | Mallecourt Lionel | 09-09-2009

Anchetele sociologice facute ar putea sa aiba un grad de acuratete relativ, insa ceea ce se intampla cu oamenii care isi stabilesc teluri scrise este graitor: dupa 20 de ani, persoanele care au avut obiective scrise (3%) erau mai bogate decat toti ceilalti 97% la un loc (studiul a fost realizat de Universitatea Yale - SUA, intre 1953-1973). Va las sa hotarati :). Bun articol, Valentin, merci! astept urmatorul :).


mishell

Raspunde #6 | mishell | 09-09-2009

daca tu nu stii ce vrei ,deci daca nu ai un obiectiv f bine determinat at risti sa-ti pierzi timpul cu ceva care nu doar ca nu te va satisface ,dar care te va si descuraja mental si -ti poti pierde increderea in tine.Cred ca orice poate fi realizabil,atata timp cat tu iti doresti 100% un succes. E doar un punct de vedere,o concl poate a ceea ce mi s-a intamplat mie in ultimele 3 luni...


ika

Raspunde #7 | ika | 09-09-2009

Conducerea eficienta implica forta de anticipare a ceea ce urmeaza sa se intample si nu adaptarea la ceea ce deja s-a produs; se cheama eficienta; a fi eficient inseamna a face un lucru cat mai bine cu costuri reduse in scopul realizarii unor sarcini specifice; atentie la ,,motivatie''; omul trebuie orientat in asa fel incat ceea ce face sa faca cu placere;cunoasterea nu este un scop; omul cunoaste pentru a transforma; pana la urma totul tine de psihologia limbajului...felicitari pentru precizia prezentarii criteriilor SMART !


Cum sa-ti cauti un job « Informatii Profesio

Raspunde #8 | Cum sa-ti cauti un job « Informatii Profesio | 10-12-2009

[...] obiective profesionale conform principiului SMART (specifice, masurabile, de atins, realizabile si cu limita de timp). Ai rabdare si intelege ca un [...]


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate