Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Motive pentru care sa optezi pentru socializarea online

Buhaev Amalia
Domeniu : Alte activitati de editare
Meserie : Redactor
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Promovarea pe Facebook

122955634821270.jpgIndiferent daca afacerea se desfasoara in mediul online sau offline, daca este vorba despre o companie, o institutie sau un website, ea are nevoie sa se faca cunoscuta.

Dintre retelele de socializare, Facebook iti poate oferi o expunere consistenta in mediul online fata de potentiali clienti, comercianti, jurnalisti, furnizori sau chiar potentiali parteneri. Iata care sunt principalele avantaje pe care ti le aduce un cont de Facebook bine gestionat.

1. Imaginea afacerii tale poate fi administrata si monitorizata mai eficient prin mesajele pe care le transmiti zilnic celor care au apreciat pagina.

2. Poti inregistra, in timp real, feed-back-ul consumatorilor fata de brandul tau, prin like-urile si comentariile lor. Poti cere chiar si un feed-back direct intrebandu-i direct despre activitatea pe care o desfasori.

3. Un cont de Facebook bine-gestionat te poate ajuta sa cresti traficul pe site-ul sau blogul companiei si, implicit numarul de clienti sau potentiali parteneri.

4. Poti urmari activitatea concurentei pentru a te inspira in dezvoltarea propriei afaceri. Astfel poti descoperi tactici sau activitati de dezvoltare sau chiar poti invata din greselile lor.

5. Este cea mai ieftina si rapida cale de a-ti promova imaginea si produsele sau serviciile. Daca ai norocul sa postezi poze sau reclame audio care sa iti promoveze afacerea, iar ele sa placa fanilor tai, ei te pot ajuta sa iti cresti vizibilitatea prin like si share.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Costin

Raspunde #1 | Costin | 05-06-2013

Facebookul iti ofera posibilitatea sa iti faci publicitate cu un buget mic si din experienta mea, de mic intreprinzator destul de eficienta. Inca descopar oportunitatile oferite de facebook dar am din ce in ce mai multa vizibilitate pe internet.


Valentina

Raspunde #2 | Valentina | 05-06-2013

Conform studiului Mediascope, realizat de IAB Europe, românii ocupă locul doi în Europa, în ceea ce priveşte interacţiunea cu brandurile promovate prin intermediul reţelelor sociale. Astfel, un procent de 75% din aceştia îşi exprimă opiniile pe paginile sociale ale companiilor, implicându-se activ prin comentarii, aprecieri, distribuiri şi recomandari.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate