Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa iti faci afacerea cunoscuta

Buhaev Amalia
Domeniu : Alte activitati de editare
Meserie : Redactor
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Idei de promovare

223632925325577.jpgO afacere de succes este cu siguranta una care inregistreaza profit. Pentru ca orice inceput este mai dificil, iar potentialii clienti nu au aflat de existenta firmei tale, trebuie sa te preocupi de promovarea ei. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti faci afacerea cunoscuta.

1. Un prim pas pe care l-ai putea face este ca atunci cand deschizi firma sa organizezi o petrecere la care sa inviti cat mai multe persoane.

2. Creeaza si o pagina de internet unde sa prezinti mai in detaliu, aspecte legate de ceea ce comercializezi si la ce preturi. Astfel oamenilor le va fi mai usor sa se orienteze. In plus, internetul este o  modalitate prin care te poti promova la nivel national sau chiar international. De aceea este foarte important ca site-ul sa fie accesibil, usor de vizualizat sau chiar amuzant.

3. Atunci cand bugetul iti permite, ai putea sa sponsorizezi evenimente de caritate cel putin la nivel local.

4. Apeleaza la cineva care sa distribuie fluturasi informativi din usa in usa, in cutiile postale, pe parbrizul masinilor si in locurile unde crezi ca s-ar putea afla potentialii tai clienti.

5. O alta modalitate de promovare este anuntul publicitar in ziare, pagini aurii, la TV sau la radio. Inainte de a plati pentru aceste servicii, cerceteaza putin publicul tinta ca sa te poti orienta catre cel mai eficient canal de comunicare. Pentru ca materialul publicitar sa fie receptionat de cat mai multe persoane, mentioneaza in el reduceri pentru clientii noi.

6. Acorda o atentie sporita calitatii produselor si cere feed-back constant din partea clientilor. Deoarece recomandarile functioneaza ca o publicitate eficienta, este important gradul de satisfactie al clientilor. Ai putea incerca chiar sa oferi clientilor actuali mici cadouri sau reduceri pentru achizitiile viitoare sau pentru trimiterea de noi clienti.

7. Acorda atentie tuturor detaliilor organizatorice incepand de la preturi, serviciile oferite clientilor, disponibilitatea produsului sau chiar promtitudinea cu care este livrat, daca este cazul.

8. Targurile, evenimentele tematice sau seminariile de specialitate sunt un bun prilej de afirmare. Facandu-te cunoscut si apreciat in anturajele respective, iti vei promova implicit si afacerea.

9. Cauta site-uri de profil si cere sa ti se puna un banner de prezentare care sa trimita catre site-ul tau.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Anca Toader

Raspunde #1 | Anca Toader | 07-05-2013

Eu aleg internetul! Publicitatea, reclama, promovarea pe internet mi se pare cea mai buna investitie in momentul acesta! Sunt 9 milioane de utilizatori de internet in Romania la care poti ajunge foarte usor. Internetul a devenit indispensabil in zilele noastre si se fac milioane de cautari pe Google iar numarul utilizatorilor creste in fiecare zi. Un alt canal important este reclama la TV dar acolo pretul este prea scump asa ca accesul este limitat si mai ales ca reclamele sunt din ce in ce mai evitate de oameni. Cu totii ne-am saturat de reclamele din timpul filmelor si nici nu le mai bagam in seama sau schimbam canalul. Asa pe internet oamenii cauta specific ceea ce vor si asta primesc. De exemplu cauta un dentist, il gasesc instant...acum depinde de fiecare ce imagine isi creaza pe internet daca e una profesionala sau nu. Daca ai grija de acest aspect cu siguranta nu vei avea decat de castigat!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate