Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa dezvolt notorietatea si reputatia mea?

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Comunici ce stii sa faci

 

In ziua de astazi este foarte greu sa capeti experienta intr-un domeniu, iar dupa ce incepi sa te conturezi ca si profesionist, apare alta provocare: greutatea de a te face remarcat!

 

Internetul este cea mai accesibila cale de promovare, insa ce ne facem atunci cand nu ni se ofera aceasta posibilitate? In momentul de fata sunt site-uri pe Internet, precum e-Jobs, Best Jobs, Hipo etc., care iti permit completarea unui CV online, insa o interfata limitata: un CV static, pe care il modifici de fiecare data cand ai ceva de adaugat sau de scos si cu care te faci remarcat doar daca ai prins momentul in care apare un job potrivit tie si te hotarasti sa il depui acolo.

 

Din dorinta de a oferi un sprijin  celor care vor sa se faca remarcati, a fost creat site-ul Informatii Profesionale. Vizibil mai complex fata de cele enumerate anterior, site-ul aduce si cateva elemente exclusiviste in materie de promovare profesionala.

 

In primul rand, dupa ce te inregistrezi pe site, esti indrumat sa iti completezi un CV+++ mai amplu si dinamic. Pe langa datele personale, experienta profesionala, educatie si cunostinte lingvistice, se adauga in permanenta la acest CV+++ activitatea intreprinsa pe site. Mai exact CV-ul va contine si articolele postate de tine, ca utilizator, sau comentariile facute la articolele altora, iar ceea ce este mai interesant, se vor adauga inclusiv articolele la care te-ai declarat profesionist.

 

In al doilea rand, trebuie sa stii ca „profesionist” nu inseamna doar un om de varsta a treia care toata viata a facut acelasi lucru si a batut acelasi drum. Ci inseamna ca oricine stie ceva despre cum se face un anumit lucru sau activitate, poate sa fie un profesionist, indiferent daca este incepator, la mijloc de drum, sau expert. Deci si tu te poti declara profesionist la orice articol care face referire la domeniul tau de activitate.

 

Pe langa imbunatatirea CV-ului tau, butonul ”Si eu sunt profesionist” ii ajuta pe cei care au nevoie de un specialist in domeniu sa il gaseasca mai repede, este un fel de carte de vizita pe care o poate consulta oricine este interesat de un anumit subiect.

 

Reputatia si recunoasterea ta, tin foarte mult de activitatea pe care o desfasori pe acest site: publicare de articole, prezenta permanenta la activitatea intreprinsa pe site, fie comentand articolele altora si adaugand noi idei, fie declarandu-te profesionist la articolele altor profesionisti la care ai si tu experienta.

 

Nu ezita sa adaugi si tu articole despre domeniul pe care il stapanesti, pentru ca astfel contribui atat la impartasirea de informatii, cat si la imbogatirea imaginii tale in fata celorlalti profesionisti sau membri ai site-ului.

 

In acest fel vei fi vizibil pentru cei care vor accesa site-ul, unii poate din dorinta de a cere sfatul unui specialist in anumit domeniu, sau pentru ca vor sa derulareze unui proiect la care tu ii poti ajuta, dar si multi altii care cauta posibile colaborari si te considera pe tine omul potrivit.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Olguta Popescu

Raspunde #1 | Olguta Popescu | 30-11-2011

O mare parte din oameni chiar stiu sa faca o multime de lucruri, dar nu au cui sa o spuna :). Inca o data imi manifest bucuria pentru astfel de site-uri unde in sfarsit oamenii se pot face remarcati. E timpul sa nu mai stam ascunsi in umbra si sa ne promovam singuri prin ceea ce facem. In definitiv noi suntem cei care isi creeaza o imagine de sine si care se va reflecta ulterior in ochii celor din jur. Mult succes!

Mallecourt Lionel

Raspunde #1-1 | Mallecourt Lionel | 16-02-2012

Exact Olguta...in termen marketing asta se cheama Personal Branding. Branding-ul personal este bun pentru persoane motivate, care vor sa transmita o imagine unitara in toate activitatile lor si lumea sa recunoasca imediat munca lor. Branding-ul personal te poate ajuta mai mult decat crezi. Numai ca trebuie sa il iei mai serios. Cu stima, Lionel MallecourtSpune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate