Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Avantajele posesorului de blog

Buhaev Amalia
Domeniu : Alte activitati de editare
Meserie : Redactor
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Intrument de promovare personala si profesionala

670287528204307.jpgTraim intr-o tara democratica in care ne putem bucura de libera exprimare si de o promovare facilitata de mediul online. De ce sa nu profitam de acest lucru?

Unul dintre cele mai facile modalitati de promovare a ideilor sau a afacerii personale este blogul. Acest mediu de comunicare iti ofera posibilitatea sa-ti impartasesti gandurile si opiniile pe diferite teme pe care le consideri interesante, sa-ti faci cunoscute pasiunile, abilitatile sau chiar profesia. Cu timpul, cu cat numarul vizitatorilor creste, blogul se transforma intr-un puternic instrument de promovare personala.

Mediul online ofera o multime de modalitati de promovare a continutului publicat. Incepand de la tehnicile de optimizare care ridica pozitia blogului in motoarele de cautare, pana la retelele sociale unde poti face chiar si un fan page blog-ului tau, astfel incat sa monitorizezi cu mai multa usurinta evolutia lui.

Iata alte cateva motive pentru care ai putea sa iti creezi propriul blog: ai ceva de spus; vrei sa cunosti oameni noi si sa te faci cunoscut lumii; vrei sa te pozitionezi ca un expert; vrei sa primesti feed-back; vrei sa cunosti cat mai multe persoane care au aceleasi preocupari; poti monitoriza situatia si analiza rezultatele cu usurinta; poti sa iti educi clientii; poti sa afli mai multe despre potentialii sau actualii tai clienti in cazul in care detii o afacere.

Inainte de a porni la drum asigura-te ca esti destul de stapan pe timpul tau si ca te poti ocupa cu seriozitate de un blog. In caz contrar, nici unul dintre avantajele de mai sus nu se aplica.Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Luciana

Raspunde #1 | Luciana | 15-03-2013

Sunt pasionata de scris desi nu am urmat cursuri de jurnalism si am inceput acum ceva timp sa scriu pe un blog gratis. este o experienta foarte placuta si m-am bucurat de fiecare articol pe care l-am scris si pe care l-am impartasit cu putinii mei cititori. Evident l-am promovat mai intai pe facebook si am ajuns la un numar constant de cititori. Uneori scriu mai putin, uneori mai mult...depinde de cat timp am...Acum am un domeniu al meu, am pus un banner cu publicitate. Sunt multumita, cheltuielile pentru hosting le suport cu castigurile de la publicitate. Sper la mai mult pe viitor. Dragut articol! Bafta si tie si blogului tau cat mai multi vizitatori!


Tatiana Pirvu

Raspunde #2 | Tatiana Pirvu | 15-03-2013

Sunt de acord cu ceea ce subliniezi aici in articol Amalia. Este si mai interesant pentru mine sa stiu cum sa-l intretin sau sa-l modific daca sunt la inceput. Recunosc ca este inca o abilitate de antrenat in care merita investit timpul. Mi-as usura totusi voiata daca as face doar ce-mi face placere si as apela la un prieten sau specialist pentru un training poate! Sunt acum sabloane unde gazduirea este gratuita. Ce am descoperit eu la unul din motoarele de cautare, este prea limitat sau nu ma pricep inca. ori ambele!! Poti sa-mi recomanzi ceva decent fara sa cumpar pentru inceput ? hostingul!! Multumesc anticipat!


Alex

Raspunde #3 | Alex | 16-03-2013

Intr-adevar detinerea unui blog poate aduce multe avantaje insa de cele mai multe ori sunt avantaje de ordin moral! Cat despre partea financiara, mai greu...


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate