Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Franciza - cum sa iti motivezi echipa

Gorea iuliana
Domeniu : Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ort...
Meserie : Agent vanzari
Localitate : Vaslui / Vaslui
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Motivatia in progresul unei afaceri


Ati deschis o franciza. V-ati angajat echipa. Un om de afaceri bun va va intreba despre o chestiune majora: motivatia!
Partea de resurse umane nu trebuie neglijata. Nu va lasati coplesit de partea operationala, programare sau monitorizare de obiective. Amintiti-va ca trebuie sa va motivati echipa. Cateodata este suficient sa dati un exemplu, sa ascultati sau sa aprobabti o initiativa. Altadata trebuie sa creati un spirit de emulatie. A gasi un bun echilibru este secretul succesului in toate!

Informati!
Ca francizat, primiti o multime de informatii de la francizor. Informatii cu privire la campanii, produse noi, obiective de vanzari, rezultate. Trebuie sa impartasiti aceste informatii pentru a crea un mediu in care angajatii sa se simta implicati.
Toti angajatii isi doresc sa fie pusi la zi cu ceea ce ii implica. Este foarte important ca ei sa inteleaga ca mergeti impreuna. Verificati angajamentul lor si, mai ales, daca au inteles ceea ce le transmiteti. Nu ezitati sa reformulati si sa repetati pentru a fi siguri ca aveti aceeasi conceptii pentru viitor.  Intalnirile regulate, saptamanale pot ajuta sa se stabilasca un spirit de echipa si le va da mai multa incredere si dorinta de munca.

Formati!
Angajatii dvs va reprezinta in fata clentilor. Nu neglijati partea de formare si acordati-i timp. Creati acele intalniri saptamanale pentru a va pune la curent cu nevoile angajatilor, evaluati periodic capacitatea acestora de munca si stabiliti noi traininguri. Puteti sa utilizati instrumentele, centrele de formare puse la dispozitie de francizorul dvs. Pe ordinea de zi trebuie sa figureze formarea conceptului de franciza, sigla sau marca de produse, si desigur vanzarea.

Recunoasteti rezultatele bune!
Echipa are nevoie de recunoastere. Salutati rezultatele bune si incurajati-i pe cei cu rezultate mai slabe. Puteti sa 'va jucati' cu platile de stimulare sau de cresteri salariale anual. Puteti organiza concursuri pentru a stimula vanzarile.  Cu totii avem nevoi, e important sa le stiti pe cele ale angajatilor dvs si sa le oferiti sansa sa aiba rezultate bune si care sa fie valorificate. Este important sa nu treceti cu vederea dimensiunea costului in aceasta parte a resurselor umane. Construiti-va bine planul de afaceri.

Delegati!
Va veti da seama repede ca nu puteti controla totul si nu puteti face totul singur. Nu ezitati sa delegati cei mai buni angajati. Faceti-i responsabili. Creati noi functii pentru ei si dati-le sansa sa isi demonstreze ca pot fi mai buni de atat. Vor fi un avantaj major pentru succesul afacerii dvs. Ei vor crea un canal de transmisie suplimentar si vor deveni un model pentru restul angajatilor.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

marketing research

Raspunde #1 | marketing research | 04-07-2012

Ai dreptate. Toate astea fac din afacerea ta una de succes!


Andreea A.

Raspunde #2 | Andreea A. | 18-07-2012

Este important sa iti cunosti fiecare membru din echipa ta. Desi formati un tot unitar si relatiile dintre angajati pot sa fie foarte bune, nu trebuie neglijat faptul ca fiecare este diferit si are nevoi diferite!

Miri

Raspunde #2-1 | Miri | 18-07-2012

Eu cred ca este important, de asemenea ,sa le stranesti si interesul si sa le oferi conditii bune la locul de munca...pe langa cele mentionate in articol, conditii de genul un spatiu de birou placut, posibilitate de a interactiona cu ceilalti dar si ceva intimitate...Bineinteles...toate acestea costa bani...si fiind la inceput...poate fi greu cu bugetul:)



George

Raspunde #3 | George | 18-07-2012

Chiar daca nu toate sunt la superlativ, bunavointa managerului si intelegerea angajatilor si a problemelor lor, relatiile bune in cadrul colectivului pot compensa anumite lipsuri.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate