Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa-ti dezvolti franciza si punct de vanzare

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Dezvoltarea strategiei de marketing

672443297367850.jpgV-ati alaturat la o retea de franciza si acum trebuie sa vindeti? Elaborarea strategiei de marketing, pentru a se potrivi pe piata locala necesita multiple cunostiinte. Notorietatea este un semn ca ati ajuns atat de departe si desigur, aceasta este si o cheie a succesului dumneavoastra. Totusi, aceasta nu inseamna ca va scuteste de eforturi, pentru a va construi reputatia locala, pentru a va castiga clientii si pentru a va construi o retea de loialitate. Francizorul va ofera aceste instrumente. Fiti creativi si incercati sa utilizati cu intelepciune sfaturile, pentru a putea deveni un jucator local cu drepturi proprii.

Perspectiva
Cand folositi o franciza sau daca aceasta este deja instalata de mai multi ani, atunci este esential sa cautati clienti noi. Astfel, trebuie sa investiti timp si bani in mod regulat. Faceti acest lucru intr-o maniera eficienta, prin identificarea clara a publicului tinta. In ceea ce priveste prospectarea pietii, verificati manualul de comunicare, de obicei, acestea sunt furnizate de catre francizor, apoi discutati cu reteaua gazda si utilizati aceste informatii si-n compania dumneavoastra. Aceste materiale se pot materializa sub forma de pliante, flyere, insertii in ziarele locale, reclame la radio-ul local sau media prin corespondenta. Returul sau feedback-ul difera in functie de instrumentele utilizate. De exemplu, o oferta de bun venit prin corespondenta, desigur ca va atrage mai multi clienti la locul de vanzare.

Fidelizarea
Este mai usor sa comunici cu clientii deja existenti, decat cu potentialii clienti. Cu toate acestea, nu ceda tentatiei de a comunica numai cu acestia. Vorbeste despre vanzarea ta si celor din perspectiva, pentru a-ti imbunatati vanzarile. Francizorul va ofera instrumente testate si bine stabilite, cum ar fi prototipul cartii de loialitate, precum si un model de vanzare privata. Astfel, veti stii de la inceput, prototipul clientilor cheie ai dumneavoastra. De aici, se poate ajunge usor si rapid la fidelizare. Amintiti-va sa pastrati datele lor de contact (adresa, numar de telefon, telefonul mobil, e-mail, etc.) cu scopul de a le contacta in mod eficient.

Participa la viata locala
Nu uitati ca instrumentul principal este punctul de vanzare. In plus, fata de serviciul pe care il oferi, trebuie sa va asigurati ca atmosfera este una placuta si adecvata, pentru ca si clientii vostrii sa fie bineveniti si primiti corespunzator. Mai mult de jumatate dintre deciziile de cumparare sunt luate si sunteti pe punctul de a face o grandioasa vanzare. In acest caz, important este un zambet, care este uneori mai binevenit, decat o mie de cuvinte. Adresati-va personal, pentru a-i oferi atentia cuvenita clientului dumneavoastra. Deveniti un partener local in orasul sau cartierul dumneavoastra si mutati-va mai aproape de oras si de liderii comercianti din asociatii sau cluburi.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Gabu Maria Lorena

Raspunde #1 | Gabu Maria Lorena | 26-04-2012

Interesant Articol Dle Mallecourt!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate