Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Creati legaturi cu Clienti care doresc sa publice anunturi

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Purtati-va politicos, agreabil si profesionist

318391310932618.jpgPrin aceasta nu ma gandesc sa va duceti clientii la restaurante scumpe, ci sa va angajati, cu deplina buna-credinta, sa depuneti toate eforturile necesare pentru succesul suportului dumneavoastra (publicatie, site internet, etc.) si pentru clientii dumneavoastra.

In calitate de consilier comercial, este responsabilitatea dumneavoastra sa informati clientii cu privire la tot ce le poate oferi suportul dumneavoastra pentru a-i ajuta sa isi atinga obiectivele de afaceri.

Unii reprezentanti de vanzari comit eroarea de a stabili legaturi de amicitie cu clientii. Acestia stau la taifas cu clientii, ajung sa ii cunoasca atat de bine incat stiu totul despre familia acestora, sau unde isi petrec vacantele, etc. Acestia se intereseaza despre viata personala a clientilor, in loc de ii informeze cu privire la avantajele de care ar beneficia, postand un anunt in publicatia dumneavoastra. Adeseori, acesti agenti procedeaza astfel pentru ca nu au suficienta incredere in ei insisi pentru a prezenta suportul drept vehicul publicitar valabil. Astfel, ei spera ca clientul va cumpara un spatiu publicitar doar pentru ca ar putea fi considerati prieteni de catre posibilii clienti.

Persoana care doreste sa publice un anunt nu va cumpara spatiu publicitar pentru ca le sunteti prieten, ci pentru ca le-ati dovedit ca cititorii dumneavoastra sunt, de fapt, clientii sai, ca tarifele dumneavoastra sunt juste si bazate pe difuzarea anuntului, si ca suportul dumneavoastra le va garanta o expunere repetata, intrucat cititorii dumneavoastra pastreaza publicatia si o consulta de mai multe ori. In plus, anuntul va putea fi observat si de eventuali cititori secundari. Cu alte cuvinte, respectiva persoana va publica un anunt pentru ca publicatia dumneavoastra are valoare in ochii sai.

Cea mai buna cale de a va crea legaturi cu clientii este de a va purta politicos, agreabil si profesionist. Daca tratati intr-un mod profesionist toate intrebarile formulate si priviti cu toata seriozitatea preocuparile clientului, veti fi apreciat si respectat. Fara a compromite succesul publicatiei dumneavoastra, nu uitati de cele mai bune interese de afaceri ale acesteia. Daca puteti face un succes din campania de publicitate a clientului pe suportul dumneavoastra, veti dezvolta o excelenta relatie de munca, de pe urma careia veti avea de castigat pe termen lung.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Catalin N.

Raspunde #1 | Catalin N. | 13-02-2013

Dar toate aceste sfaturi pleaca de la premisa ca ceea ce vindem este cel mai bun, cel mai ieftin, cel mai profitabil, cel mai ce...Dar daca un agent comercial nu vinde neaparat cel mai bun produs dintre toate? Pana la urma in asta consta talentul unui vanzator nu? In a stii sa vanda...cam orice. Si atunci poate asa se explica relatia de prietenie...compenseaza cu minusurile produsului/sertviciului aflat la vanzare.

Iustin

Raspunde #1-1 | Iustin | 13-02-2013

Fiecare produs se adreseaza unui anumit segment de piata, bine definit si pe care agentul comercial trebuie sa stie sa-l descopere. Acesta este un aspect foarte important. Daca un produs nu este cel mai bun per total...probabil are macar un lucru mai bun (altfel nu ar mai fi pe piata) care intereseaza un anumit numar de oameni...acel numar de oameni este targetul respectivului agent.


Violeta

Raspunde #1-2 | Violeta | 13-02-2013

Are dreptate Iustin...nu e vorba de prostit sau de mintit lumea...daca nu crezi in produsul/serviciul pe care il vinzi nu vei reusi sa convingi pe nimeni...implicit, nu vei finaliza nici vanzarea.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate