Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Monitorizarea terapeutica

Mladin Ionut
Domeniu : Activitati ale altor organizatii n.c.a.
Meserie : Psiholog
Localitate : Timisoara / Timis
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Caracteristici ale monitorizarii terapeutice


Formata intr-un spirit de deschidere catre diferite curente care stau la baza practicii in psihologie si psihoterapie, preocuparea mea este sa adaptez tipul de ajutor/sfat in functie de fiecare persoana, de cererea sa, de varsta, de personalitate.

Exista mai multe tipuri de monitorizare:

- monitorizarea pentru sustinere, punctual, aceasta este folosit pentru a ajuta pacientul intr-o perioada dificila, intr-un moment complex al vietii, sau/si pentru a consolida rezultatele terapiilor anterioare (de exemplu, in cazul dependentelor, in cazul sevrajului, cand ramane in ingrijire...).

- monitorizarea terapeutica vizeaza schimbari, o intelegere si o punere in legatura a simptomelor asociate, o munca in doi in vederea imbunatatirii starii pacientului.

Eu vad terapia ca pe o alianta intre pasiholog si pacient. Eu nu lucrez 'pentru voi', nici 'contra' problemei pe care mi-o prezentati, ci lucrez 'cu voi'. Noi ne punem de acord, in urma unor discutii preliminare (de obicei 3 sau 4) cu privire la analiza situatiei, despre obiectivele pe care le avem si modalitatile prin care le putem indeplini. Traseul este marcat, stiti unde si cum mergeti, asa cum am stabilit impreuna. Facem actualizari periodice cu privire la efectul monitorizarii si a relevantei acesteia.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Camelia

Raspunde #1 | Camelia | 03-02-2012

Pentru cei, care au stringenta nevoie este binevenita aceasta monitorizare terapeutica. Bine ar fi, sa si apeleze cu incredere la ea. Felicitari pentru articol!

Mladin Ionut

Raspunde #1-1 | Mladin Ionut | 08-02-2012

Multumesc! Aproape oricine are cel putin o data in viata nevoie de o astfel de monitorizare, insa decizia e pur individualaSpune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate