Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Un nou canal de promovare in social media

Camelia Bulea
Domeniu : Alte activitati de editare
Meserie : Copywriter publicitate (studii superioare)
Localitate : Cluj Napoca / Cluj
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Facebook photostrip


Am incarcat, de curand, primul photostrip pe pagina mea de business pe Facebook.


Dupa cum am observat in ultima perioada, nu sunt multe business-urile care folosesc acest canal de promovare a serviciilor, blog-ului, sau a unui eBook. Tocmai de aceea am ales sa impartasesc cu tine exemplul meu despre cum poti sa cresti traficul pe website, pe blog, sau numarul de descarcari gratuite ale unui eBook.


Desi ai o pagina de business completata pe Facebook, unde sunt notate toate linkurile care i-ar putea interesa pe fani, acestia nu intra de cele mai multe ori in sectiunea “About” a paginii tale de business. In schimb, ei vor fi atenti la cele 5 amagini alturate paginii tale de profil. Mai mult, studiile arata ca imaginile si video-urile atrag mai multe click-uri decat textul deci ai si mai multe motive sa te folosesti de acest canal de promovare.Cum trebuie sa creezi cele 5 imagini astfel incat sa fie atractive si sa atraga click-urile fanilor tai de Facebook?


- In primul rand, trebuie sa creezi imaginile folosind elementele de branding caracteristice brad-ului tau, astfel incat acestea 5 si imaginea de profil sa fie un tot unitar.

- In al doilea rand, ar trebui sa stii ca dimensiunea corecta pentru cele 5 imagini thumbnail este 534 pixeli in latime si 374 pixeli in inaltime. Cu toate acestea, va trebui sa le testezi in photostrip si sa vezi daca sunt centrate.

- Mai mult, atunci cand incarci cele 5 imagini, asigura-te ca scrii la fiecare imagine o descriere ce contine si link-ul paginii pe care vrei sa iti indrumi fanii. Spre exemplu, o imagine care reprezinta blog-ul tau, ai putea scrie un mesaj ce atrage atentia fanilor tai, precum si link-ul catre blog.


In general, cele cinci imagini care formeaza photostrip-ul de Facebook, reprezinta un instrument incredibil si gratuit pentru promovarea business-ului tau! Asa ca te invit sa testezi si tu acest canal de promovare si sa vezi ce avantaje aduce business-ului tau :)

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #1 | Narcisa - Elena Oprescu | 10-01-2012

Foarte bine ca cineva se gandeste sa ne puna la curent cu noutatile din acest domeniu! Este o idee formidabila! Adevarat ca imaginile exprima mult mai mult decat o pot face cuvintele, la fal ca si limbajul corporal in cazul oamenilor vis-a vis de vorbire. S-au facut studii care dovedesc in mod cert ca oamenii raspund emotional mult mai puternic in fata unei imagini decat in fata catorva randuri scrise. Dovada toate reclamele insotite de imagini reprezentative! Poate pe viitor dezvalui si alte secrete legate de subiectul dezbatut in articol. Felicitari Camelia!

Camelia Bulea

Raspunde #1-1 | Camelia Bulea | 11-01-2012

Merci mult pentru apreciere, Narcisa! Desigur, voi mai scrie articole legate de Social Media in general, respectiv legate de Facebook. :)Daniela

Raspunde #2 | Daniela | 27-05-2012

Promovarea in social media incepe sa fie din ce in ce mai folosita de catre companii si branduri. Problema este ca multi nu stiu cum sa o faca sau dupa 2-3 luni abandoneaza pagina de facebook sau contul de linkedin, de aici nevoie unei strategii pe termen lung. Din acest motiv au si aparut agentiile specializate in marketing online :).


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate