Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Scaunele ergonomice in functie de stilul de viata

fara autor
fara autor

Nu exista nici un utilizator care s-a declarat profesionist pe acest articol
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Recomandari pentru alegerea scaunului ergonomic potrivit


scaune-ergonomiceEste foarte importanta gasirea unui scaun care sa fie perfect pentru toata lumea. Acest lucru pare o misiune dificila. Mai bine spus, imposibila. Cu toate acestea, cu ajutorul testarilor in-house (interne) si al analizelor rezultate in urma rapoartelor de vanzari si a parerilor cumparatorilor, specialistii in domeniu pot sugera cateva recomandari pentru alegerea celui mai bun scaun ergonomic.

Inainte de a merge in magazin si a cumpara un scaun, trebuie sa va faceti o scurta auto-evaluare - o analiza rapida a stilului de viata personal care va va ajuta sa stabiliti ce dispozitiv va fi cel mai benefic pentru dvs. 

Considerentul principal de la care trebuie sa porniti este cat de activ sunteti in viata de zi cu zi. 

- In cazul in care lucrati in aer liber, va deplasati mult pe jos sau practicati un sport patru sau mai multe zile pe saptamana, aveti o forma fizica buna si muschii mai puternici decat o persoana fara activitate fizica sustinuta. Pentru aceste cazuri, scaunul potrivit pentru dvs este unul ergonomic high-end, care prezinta un mecanism de ajustare avansat si este confectionat din materiale plusate. Desi sunt destul de scumpe, va sugeram sa alegeti un scaun din acesta deoarece prezinta un profil perfect adaptabil corpului uman si confera un control superior al posturii. Au cadrul din titan sau din granit si multiple mecanisme de ajustare, care se activeaza prin apasarea unui buton. 

- Daca faceti parte din categoria acelor persoane care nu sunt deloc active si nu aveti o musculatura dezvoltata, aceste scaune ergonomice scumpe nu sunt cele mai potrivite alegeri pentru dumneavoastra. Urmatoarea sugestie are numai un caracter aleatoriu si se refera la achizitionarea unei mingii de gimnastica, care poate fi folosita drept scaun. Aceasta va va scuti de durerile de spate mai repede decat un scaun scump. Mingiile de gimnastica sunt, de regula, disponibile la dimensiuni de 55, 65 sau 75 cm, intr-o varietate de culori. Ele sunt utilizate pentru exercitii de rutina, insa pot juca rolul unor excelente scaune pentru oamenii care au nevoie de a-si consolida musculatura de baza sau pentru cei cu dureri de spate frecvente. Folosind bila de gimnastica drept scaun puteti face exercitii fizice in timp ce lucrati la calculator, de exemplu.

Pentru cei care isi petrec cea mai mare parte a timpului la birou, in fata calculatoarelor sunt recomandate scaunele ergonomice speciale de birou. Acestea sunt proiectate special pentru o utilizare comoda a calculatorului, luand in considerare felul in care trebuie pozitionat corpul in timpul acestei activitati si includ caracteristici de design care permit sustinerea corpului. Pretul lor difera in functie de brandul ales, de materialul din care sunt confectionate sau de mecanismele de ajustare. Este foarte importanta achizitionarea unui astfel de scaun deoarece ne scuteste pe mai tarziu de multe drumuri la doctor.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate