Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Remuneratie unui colector de fonduri

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Onorariilor lor este direct legata de rezultatul

In cele mai multe cazuri, colectorii de fonduri nu sunt remunerati decat in caz de succes; de unde reiese angajamentul lor complet in proiect.

Intr-adevar, cvasi-totalitatea onorariilor lor este direct legata de rezultatul pozitiv al dosarelor care le sunt incredintate si, prin urmare, de performantele lor. In schimb, tocmai din acest motiv poate refuza un colector de fonduri un proiect. Daca suma cautata este prea mica pentru mijloacele puse la dispozitie, acesta nu va putea sa se remunereze in mod corect.

Astfel, totul consta in gasirea colectorului de fonduri potrivit; intrucat unii sunt specializati mai ales pe operatiunile mari.

Modalitatile de remunerare a colectorului de fonduri
Anumiti colectori de fonduri nu sunt remunerati decat in cazul in care colectarea de fonduri este o reusita. Insa altii prefera sa asigure un venit minim persoanelor angajate.

Onorariul in avans
Reprezinta partea din remuneratie care este obtinuta indiferent de rezultatul operatiunii. Aceasta suma permite remunerarea completa a muncii de familiarizare cu dosarul. Este partea fixa din remuneratia colectorului de fonduri.

Onorariul de succes
Aceasta remuneratie nu este perceputa decat in caz de reusita, adica atunci cand colectarea de fonduri este eficienta, de unde numele de comision de succes.
Suma acestei remuneratii reprezinta un procentaj din suma de la colectarea de fonduri; ea constituie partea cea mai importanta din remuneratia colectorului de fonduri.

Suma remuneratiei colectorului de fonduri
Remuneratia colectorului de fonduri este platita de catre antreprenor din banii investitorilor, prelevand un procentaj din suma de la colectarea de fonduri. Acest procentaj este in medie de 5%.
Daca suma de la colectarea de fonduri este mica, aceasta rata a remuneratiei poate fi mai ridicata. In caz invers, cu cat suma colectata este mai ridicata, cu atat procentajul remuneratiei colectorului de fonduri are sansa sa scada.

Ceea ce este remunerat:
- ajutorul pentru ameliorarea planului de afaceri,
- insotirea la colectarea de fonduri,
- mijloacele umane stabilite.

Este evident ca, cu cat suma cautata este mai ridicata, cu atat colectorul de fonduri este pregatit sa furnizeze o echipa si o logistica solide. In cazul invers, daca speranta pentru comision este slaba, mijloacele puse la dispozitie vor fi mai reduse.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Camelia

Raspunde #1 | Camelia | 15-02-2012

Interesante informatii! Chiar nu stiam, pana sa va citesc blogul ce este acela un colector de fonduri. Multumesc!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate