Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Reiki - Principiile

Coltanel Mihnea
Domeniu : Alte activitati referitoare la sanatatea umana
Meserie : Bioenergetician
Localitate : Brasov / Brasov
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Kyo dake wa / Doar astazi
 
1.Okoru-na / 1. Nu te enerva
2.Shinpai suna / 2. Nu te ingrijora
3.Kansha shite / 3. Arata apreciere
4.Gao hage me / 4. Munceste din greu (asupra ta)
5.Hito shinsetsu ni / 5. Fii bun cu ceilalti
 
Cele cinci principii Reiki provin din cele enuntate de imparatul Meiji (1818-1912).
 
Doar astazi sa am incredere deplina (sa traiesc „acum”)
Toate lucrurile se intampla in concordanta cu credinta divina. Am sa ascult de sfatul spiritului meu (Sinele Superior) si voi da voie vietii si muncii mele sa se desfasoare in limitele planului divin. A-mi face griji, a ma nelinisti, inseamna a nu avea incredere in rolul pe care Dumnezeu il joaca in viata noastra. Daca noi vom asculta de vocea noastra interioara, noi vom creste, vom ajunge sa recunoastem si accepta locul pe care il ocupam in lume si sa pornim de aici inainte in dragoste si compasiune.

Doar astazi sa muncesc cinstit
Ma iubesc pe mine insami suficient de mult ca sa-mi dau seama ca actiunile mele afecteaza pe ceilalti. Am face munca cu onestitate, inseamna a fi cinstit fata de mine insami. Daca creem armonie in noi insine, ajutam la armonizarea lumii. Daca colaboram la dragoste si echilibru, vom avea parte de aceste binefaceri in propria noastra viata. Incearca sa vezi incercarile vietii ca lectii pe care Dumnezeu incearca sa ti le ofere pentru a-ti da sansa de a invata. A fi spiritual inseamna a fi constient de propriile tale nevoi, precum si de nevoile altora. Desavarsirea vine din straduinta cinstita pe care o facem in fiecare zi pentru a ne perfectiona pe noi si pentru a ajuta pe altii.
 
Doar astazi imi voi accepta binefacerile (in sens Christic, binefacerile sunt lectii de viata atat rele cat si bune)
Aceasta inseamna ca ma voi uita la viata mea si voi aprecia ce am cu adevarat. Cheia a avea tot ceea ce iti trebuie, este sa vizualizezi pozitiv, sa gandesti pozitiv, pentru ca obtii tot ceea ce gandesti. Invata sa gandesti in mod constructiv si astfel sa-ti aduci in viata energiile de care ai intr-adevar nevoie. Daca gandesti lumina, va fi lumina. Daca gandesti intuneric (ai ganduri intunecate), tu vei deveni intunecat. Da-i voie spiritului tau sa-ti spuna de ce ai tu neaparat nevoie. Noi suntem lumina lui Dumnezeu pe pamant, asa ca lasa lumina sa se manifeste prin tine, in adevar, frumusete, armonie, dragoste si indestulare.
 
Numai astazi voi fi impacat
Atunci cand esti furios, esti controlat. A fi furios inseamna a fi controlat de altceva sau altcineva. Este o incapatanare de a nu vedea, de a nu lua in seama lucruri despre tine care nu-ti fac placere. Furia te limiteaza si-ti produce neajunsuri fizice si emotionale. Energia este viata si daca esti furios, furia ta patrunde in mancare, in materialul locuintei si in toate formele de viata din universul nostru. Aceasta energie a furiei trebuie transformata in dragoste si echilibru. Zambeste si primeste zambetul altora. Dragostea va raspunde cu dragoste. Gandeste roz, aceasta este culoarea iubirii.
 
Numai astazi voi avea respect pentru tot ce este viata

Ni s-au oferit toate conditiile pentru a trai in armonie si respect. Pana nu vom invata sa ne respectam si sa ne iubim pe noi insine, nu vom fi in stare sa respectam si sa iubim pe altii si sa fim in armonie cu planul divin. Lumea noastra este impanzita de tehnologie care ne ajuta sa comunicam, dar stim noi oare sa comunicam unii cu altii in dragoste si respect? Suntem atat de preocupati de vietile noastre individuale, ca nu ne putem rezerva timp nici pentru a mirosi o floare. Cei mai multi dintre oameni nu au respect pentru viata. Daca ar avea, nu s-ar delecta cu distrugerea speciilor de animale si cu uciderea celor ce le sunt frati si surori (oameni). Noi, ca vindecatori, suntem instrumentele planului divin si trebuie sa le aratam celorlalti calea spre inainte in dragoste si compasiune. Pamantul este o fiinta vie, iubitoare, trebuie sa intelegem aceasta si sa-l ajutam pentru a reajunge la echilibrul initial. Umanitatea a abuzat de pamant (mama lor) iar noi trebuie sa-l ajutam sa se vindece. Numai prin aceasta vom putea sa devenim  intregi (conform planului divin).

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Olga Popescu

Raspunde #1 | Olga Popescu | 15-03-2013

Foarte frumos articolul, l-am citit cu drag! Felicitari!


Coltanel Mihnea

Raspunde #2 | Coltanel Mihnea | 15-03-2013

Multumesc! :-)


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate