Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Recompartimentarea casei cu accesorii

fara autor
fara autor
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Schimbari in locuinta, fara pereti sparti


 

946876037391849.jpgDaca nu sunteti multumiti de felul in care este organizata locuinta dumneavoastra si v-ati dori o recompartimentare a spatiului, nu trebuie sa spargeti peretii ca sa obtineti efectul dorit. Cea mai comoda modalitate de a face schimbari de genul acesta va este oferita chiar de accesoriile pe care le aveti la indemana sau vi le puteti permite cu usurinta.

 

In cazul in care ati visat sa aveti acasa propria camera de lucru, dar spatiul disponibil nu v-a permis asta, puteti totusi apela la alternativa pozitionarii unui birou in sufragerie (cu conditia ca biroul sa fie in ton cu restul mobilierului). Delimitarea zonei de lucru se poate face printr-un joc de texturi ale pardoselii.  La un parchet mat in living se poate amplasa in zona biroului o carpetica in culori calde.

 

In dormitor ati putea crea un spatiu intim, unde sa va schimbati improvizand intr-un coltisor un paravan din lemn decorat cu panza colorata in ton cu restul decorului din camera. Lumina joaca si ea un rol important in procesul de separare a spatiilor sau de accentuare a unei singure zone din camera. Perdelele, de asemenea. Inclusiv plantele pot indeplini rol de recompartimentare a spatiilor, daca sunt amplasate corespunzator.

 

In concluzie, ne putem folosi de orice accesoriu din casa pentru a realiza o recompartimentare fara prea mult deranj. Sunt, insa, si cateva reguli de care este bine sa tinem cont inainte de a lua o decizie in aceasta privinta: nu se combina mai mult de 3 culori dintre care doar una poate fi puternica, se mizeaza pe multa lumina si se apeleaza la materiale complementare: metal cu sticla, lemn cu fier, piele naturala cu textile naturale, textile sintetice cu plastic.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Raluca

Raspunde #1 | Raluca | 29-11-2012

La aceasta compartimentare ma tot gandesc de ceva vreme...am un apartament de doua camere dar este destul me mic. Din cauza ca am ales sa fac bucataria inchisa si nu open space acum am o problema cu dormitorul si livingul...daca pun perete nu mai am lumina in dormitor, dar daca nu compartimentez cumva din living o sa se vada (in opinia mea) foarte urat dormitorul. M-am gandit la un fel de paravan japonez...nu prea am gasit pe la noi ce imi doresc dar mai caut...interesant articol, astept mai multe idei:)

Zamfir Alin

Raspunde #1-1 | Zamfir Alin | 27-02-2013

Buna Raluca! O alta alternativa ar fi sa pui un perete de sticla cu un model ales de tine care de preferat nu ar trebui s fie transparent. Pentru a mai economisi din spatiu iti recomand si un dresing culisant. De asemenea ai grija la alegerea culorilor din casa. Ele pot fi un aliat de nadejde pentru spatii mici. Spor la decorat! Pentru alte sfaturi nu ezita sa ma contactezi. Cu respect, Alin ZamfirIonut.V

Raspunde #2 | Ionut.V | 29-11-2012

Bun articol. De l-ar citi cat mai multi! Asa poate nu ar mai darama pereti intr-o veselie. Bine macar ca ai nevoie de autorizatii ca altfel al avea blocuri fara nici macar un perete de rezistenta!

Catalina

Raspunde #2-1 | Catalina | 29-11-2012

Dar cum blocurile noastre comuniste sunt asa prost compartimentate si au camere atat de mici iti trebuie ceva imaginatie :) Dar ideile din articol sunt bune si binevenite, sunt solutii mult mai ieftine, mai rapide si nu necesita atata deranj in casa.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate