Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Promessenger…primul chat profesional din lume

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Profesionistul potrivit, la momentul si la locul potrivit!

 

Desi Internetul se bucura de milioane de utilizatori si gazduieste informatii din toate domeniile posibile, cand vine vorba, totusi, de un sfat din partea unui specialist, il gasim cu greu sau deloc.

 

In spijinul profesionistilor care vor sa se faca auziti dar si al celor care au nevoie de sfatul unui profesionist, a aparut ProMessenger, primul chat profesional din lume. Ideea le apartine creatorilor site-ului Informatii Profesionale,  un site cu si despre profesionisti, din ramuri diverse de activitate. Poti vorbi acolo cu specialisti din domeniul comunicarii, psihologi, informaticieni, consultanti financiari, fotografi, tenhicieni audio si video, instructori de dans sau de fitness, cadre medicale etc.

 

Site-ul este realizat in asa fel incat este foarte usor sa gasesti persoana care te poate indruma corespunzator.

 

Odata inregistrat pe site, apelezi la browser pentru a cauta articolele adecvate domeniului de interes. Fiecare articol te va indruma si catre cei care s-au declarat profesionisti, ceea ce iti va usura o ulterioara comunicare cu unul dintre ei.  

 

Informatia potrivita, la momentul potrivit, te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit un proiect pe care l-ai inceput si in care te-ai poticnit, sau un proiect pe care il ai in planurile tale de viitor dar nu stii de unde sa incepi. 

 

Viata noastra se construieste treptat prin multitudinea de proiecte mai mici sau mai mari pe care le intreprindem, tocmai de aceea avem nevoie sa le finalizam cu brio, sa simtim fericirea unei evolutii pe plan social si profesional.  

 

Prin urmare, comunicarea cu un profesionist este necesara de multe ori pentru a ne deschide ochii si pentru a ne da acea sclipire de care avem nevoie, dupa aceea fiind mai usor sa parcurgem un drum care deja a fost batatorit de altii.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #1 | Narcisa - Elena Oprescu | 07-02-2012

Iti dau mare dreptate! Asa e! Atunci cand ai nevoie de opinia unui profesionist, nu ai unde sa o cauti. Se inampla sa mai gasesti cate un blog, dar de cele mai multe ori, cei de acolo isi dau doar cu parerea, nu sunt persoane specializate, sau, in cazul cel mai fericit este specializat pe un singur domeniul. Cu un astfel de instrument ca acesta, orice persoana stie sa apeleze cu incredere cand au nevoie de o mica informatie sau un sfat mai complex. Si ce noroc, sunt atatea domenii aici. Poti reveni pt orice tot aici, nu mai cauti in alte o suta de locuri!


dutu

Raspunde #2 | dutu | 24-02-2012

Da, imi place. bine venit.


Zaharia Oana

Raspunde #3 | Zaharia Oana | 05-04-2012

Daaa mega like, pentru promessenger-ul acesta profesional !


Grancea Liviu

Raspunde #4 | Grancea Liviu | 27-08-2012

Felicitari! Ideea este supergeniala; dati dovada de multa inventivitate si creativitate. Vorba aceea: stiti sa faceti sinapse inteligente :) Pe de alta parte ideea de a impartasi fiecare din noi cunostintele noastre dintr-un anumit domeniu nu face altceva decat sa contribuie la realizarea unei lumi mai bune (exterioare dar mai ales interioare). Si inca ceva interesant: atunci cand daruiesti cunoastere, iubire, etc., in egala masura ti-o daruiesti si tie ...


Bordas Angela

Raspunde #5 | Bordas Angela | 12-10-2012

Foarte interesant dar si folositor. Bravo!

Mallecourt Lionel

Raspunde #5-1 | Mallecourt Lionel | 12-10-2012

Multumesc Angela, apreciez! cred ca impartasire de cunostinta intr indivizi este una d-intr cheile de dezvoltare de o societate sanatoasa.Dragos

Raspunde #6 | Dragos | 26-11-2012

Foarte interesant, sper sa aveti succes cu aceasta idee. :)


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate