Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Primele zile alaturi de bebelusul tau

Bianca
Domeniu : ...
Meserie : ...
Localitate : ...
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cum sa te pregatesti…sau cu cine


primele-zile-alaturi-de-bebelusul1A fi proaspata mamica este minunat: fericire, implinire si o dragoste de nedescris pentru mica fiinta de langa tine. Si cum inca de la inceput ti-ar fi de folos cineva care sa-ti fie alaturi in aceasta perioada speciala exista o solutie pentru aceasta problema: serviciul New Born Baby Care. De multe ori nu avem o alta solutie la indemana, o bunica sau o sora care sa ne ajute si atunci mi se pare o alternativa foarte buna sa apelezi la o firma specializata care ofera servicii tinerelor mamici. 

In ce consta acest serviciu?

Timp de doua saptamani, personalul specializat in neonatologie, va fi alaturi de tine si de bebelusul tau. Tu trebuie doar sa te relaxezi si sa te obisnuiesti cu statutul de mamica. Si asta pentru ca atunci cand te vei intoarce acasa, vei fi asteptata de o bona pe care ti-o trimite firma dupa un proces de selectie riguros. 

Apeland la un astfel de serviciu primesti si diverse sfaturi chiar inainte de nastere, cum sa pregatesti camera bebelusului si care sunt cele mai utile lucruri care-ti vor fi de folos cand il vei aduce acasa pe cel mic. Timp de doua saptamani poti afla tot ceea ce trebuie sa stii despre cum sa ingrijesti un bebelus si cum sa te acomodezi cu acesta.

Poti fi sigura ca vei avea alaturi un sprijin real, cu ajutorul caruia vei trece mai usor peste starile specifice perioadei de dupa nastere. Mai mult, responsabilitatile personalului nu sunt doar acelea de a da sfaturi si de a indruma, ci si de a conferi curaj si incredere proaspetilor parinti. Astfel, primele doua saptamani nu vor fi decat un inceput frumos al minunatei calatorii pe care o vei parcurge alaturi de puiul tau.

De ce avem nevoie de cineva care sa ne ajute? 

Nasterea unui copil reprezinta cel mai frumos eveniment din viata oricarui parinte. Cuvintele nu pot descrie emotia, bucuria, implinirea pe care o simt cei doi parinti la vederea plapandei fapturi aparute pentru a le lumina viata. Insa parintii stiu la fel de bine ca un copil reprezinta si o mare responsabilitate. Si, ca proaspata mamica, nu poti sa nu te gandesti cat de util ar fi sa ai alaturi pe cineva care sa te indrume si te ajute atunci cand il vei aduce pe cel mic acasa. 

Acomodarea proaspetilor parinti cu nou nascutul, acordarea de sprijin mamei pentru ca aceasta sa treaca mai usor peste starile specifice perioadei dupa nastere, consilierea mamei in ceea ce priveste alimentatia acesteia, consilierea tatalui in ceea ce priveste implicarea lui in cresterea bebelusului sunt doar cateva obiective care trebuiesc indeplinite.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Rosanu Ioana

Raspunde #1 | Rosanu Ioana | 08-03-2013

Este o idee buna, multe mamici au nevoie de sfaturi si ajutor. Pentru primul copilas intotdeauna aduce stari emotionale noi, situatii noi si neprevazute pe care parintii singuri le depasesc cu greutate. Este imposibil pentru o mamica sa stie absolut totul inca de la inceput indiferent cat de mult s-a documentat inainte. Cu drag, Ioana


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate