Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

O descriere rapida a discutiei de vanzare

Mallecourt Lionel
Domeniu : Activitati de consultanta in domeniul relatiilor p...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cum se insereaza argumentarul de vanzare in discutia de vanzare

978435100517746.jpgPrima etapa a discutiei dumneavoastra de vanzare o presupune contactul. In aceasta etapa, trebuie sa prezentati ceea ce faceti. Clientii doresc o descriere simpla si rapida a avantajelor pe care li le puteti procura. De asemenea, acestia doresc sa vorbiti mai ales despre ei si produsele lor. Nu despre produsul dumneavoastra. Asadar, furnizati-le o descriere succinta si rapida a ceea ce urmeaza sa le aduceti in plus si sa faceti pentru dansii.

Intr-o a doua etapa, veti dezvolta o relatie reala, personalizata cu potentialul client sau cu clientul real. Aceasta presupune ca va trebui sa depasiti barierele sociale pentru a crea un spirit de colaborare veritabil. Dupa ce ati realizat acest lucru, va trebui sa descoperiti nu doar nevoile si asteptarile clientului dumneavoastra, ci mai ales adevaratele motive care l-au determinat sa cumpere produsul dumneavoastra. Aceste etape sunt extreme de importante, iar atunci cand vanzarea esueaza, acest lucru se intampla adeseori pentru ca etapele nu au fost respectate sau nu au fost aplicate corect.

Etapa urmatoare va consta in prezentarea in detaliu a produsului sau a serviciului dumneavoastra. Aici va veti prezenta argumentarul de vanzare. Veti vorbi despre valoarea adaugata pe care o cauta clientul dumneavoastra si despre avantajele produsului sau serviciului dumneavoastra, precum si despre modul in care acesta il va ajuta sa isi atinga obiectivele. Daca ati urmarit correct acest model, veti primi un numar minim de obiectii, insa va trebui sa va ocupati de aceasta cu indemanare.

Astfel, veti ajunge, in mod natural, la finalizarea vanzarii.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Roxana L.

Raspunde #1 | Roxana L. | 13-02-2013

Foarte dragut articolul...si cam aveti dreptate. La partea de inceput trebuie folosite cuvinte cheie, care sa ii starneasca interesul potentialului client, sa fie curios sa afle mai multe, sa constientizeze ca ar avea nevoie de produsul/serviciul dvs. Si tot la inceput o strangere ferma de mana si o atitudine pozitiva pot deschide drumul catre o colaborare de succes.


Grigore Dumitru

Raspunde #2 | Grigore Dumitru | 13-02-2013

Se mai spune ca este mai important ce vinzi decat cum vinzi dar eu tind sa cred ca ambele sunt la fel de importante.


alexiana

Raspunde #3 | alexiana | 04-03-2013

Foarte util articolul. Multumim pentru informatii.


Stanciu Alexandra

Raspunde #4 | Stanciu Alexandra | 12-03-2013

La capitolul vanzari nu ma pot plange...cel putin 90% din clientii cu care am interactionat au plecat cu zambetul pe buze si cu ceva achizitionat de la noi...conteaza foarte mult cum interactionezi cu acel client inca din primul contact cu acesta...prima impresie conteaza foarte mult in decizia acestuia de a revenii sau nu sa mai colaboreze cu tine!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate