Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Norme de optimizare pentru motoarele de cautare

Gaina Gabriel
Domeniu : Repararea calculatoarelor si a echipamentelor peri...
Meserie : designer pagini WEB
Localitate : Otelu Rosu / Caras-Severin
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cum sa te evidentiezi online?


Optimizarea pentru motoarele de cautare este o parte importanta de marketing moderna. 

Care sunt regulile de optimizare pentru motoarele de cautare? 

Nu e chiar la fel de simplu cu a spune 'asa da, asa nu'. Nu este ceva standard cu asa se face si asa nu se face, pentru ca fiecare site va beneficia in mod diferit de o multitudine de metode de SEO. Regula de optimizare reala pentru motoarele de cautare tine doar de ceea ce trebuie sa faci! Adevarul este ca exista elemente de SEO, care sunt absolut necesare pentru un astfel de proces.

Reguli SEO de baza

1. Una dintre regulile cheie de optimizare pentru motoarele de cautare este intelegerea cuvintelor cheie. Cuvintele cheie sunt cuvinte si expresii pe care oamenii le folosesc, pentru a afla lucrurile pe care si le doresc. Optimizarea site-ul dumneavoastra pentru cuvintele cheie populare este un mod sigur de a genera mai mult trafic, care ar putea duce la afisarea de publicitate cu mai multe vanzari pentru produsele pe care le vindeti.

2. O alta regula pentru optimizarea motoarelor de cautare este de a construi relatii care duc la site-ul dumneavoastra. Prin legarea propriile pagini de web impreuna sau de a gasi modalitati de a avea alte site-uri pe care le leaga, doar asa ati putea creste foarte mult traficul pentru site-ul pe care-l aveti. Acest lucru se datoreaza faptului ca Google, precum si alte motoare de cautare vor utiliza link-uri catre site-ul dumneavoastra ca si 'trimiteri', cu alte cuvinte se vor vedea link-uri ca si cum ar fi recomandari pentru a vizita un site. Datorita acestui lucru, mai multe link-uri vor creste clasamentul pe care il are site-ul dumneavoastra in lista de motoare de cautare. Toate acestea se produc printr-un proces cunoscut sub numele de 'spidering' sau si mai cunoscut sub numele indexare. 
Modul in care functioneaza este urmatorul: motoarele de cautare, aceei roboti en-gros vor trimite sau vor creea aceei 'paianjeni', pentru a explora Internet cu privire la datele pe care le are dintr-un domeniu. Cand robotii ajung la un link il urmaresc si apoi isi continua procesul lor de cercetare. Astfel, mai multe linkuri care duc la site-urile pe care le aveti, vor fi mai multi robotei care gasesc si ajuta la indicele de indexare al site-ul dumneavoastra facandu-l mult mai popular in topul motoarelor de cautare.

3. Un alt lucru in lista de reguli importante pentru a va optimiza in motoarele de cautare este de a verifica starea site-ului dumneavoastra. Nu este suficient s-a utilizati pur si simplu metode de SEO pentru site-ul pe care il aveti, ci tot o data trebuie sa va asigurati ca si functioneaza. In caz contrar va irositi timpul. Trebuie sa verificati rank-ul pe care-l are pagina dumneavoastra si frecvent trebuie sa verificati ca acele cuvinte cheie pe care va concentrati au cel mai mare procent de relevanta. Un instrument care poate ajuta in acest proces este cunoscut sub numele de web analitic. Programele analitice ale web-ului pot oferi o mare varietate de date, care va poate ajuta sa mearga mai departe in personalizarea planului SEO. 
De exemplu, web analitic poate sa va spun ce cuvinte cheie ii aduce pe oameni la site-ul pe care-l detineti si prin care este gasit in motoarele de cautare. Daca vinzi un produs sau oferi un serviciu pentru utilizatorii care se inregistreaza, atunci se pot urmari, de asemenea, ce parti ale site-ului dumneavoastra sunt cele mai eficiente la transformarea vizitatorilor in cumparatori.

Optimizarea pentru motoarele de cautare este mult mai complexa decat aceste trei concepte de baza, dar ele va pot oferi o baza solida pentru inceput. Pentru mai multe informatii exista mai multe resurse pe web pentru a va maximiza SEO. Pana atunci aceste trei reguli de optimizare pentru motoarele de cautare va pot fi foarte utile. Spor!

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

eurodeal

Raspunde #1 | eurodeal | 18-09-2012

Asa am facut si eu la site-ul meu, are dreptate autorul.


Karina

Raspunde #2 | Karina | 18-09-2012

Bune informatii. Inca un sfat de inceput: site-ul tau poate fi perfect din punct de vedere seo dar .. trebuie sa ai continut de calitate si pentru vizitator, pentru ca el este cea mai buna metoda de promovare. Daca isi face o impresie proasta nu il va recomanda prietenilor/rudelor. Bafta!

Florin

Raspunde #2-1 | Florin | 18-09-2012

Da ai dreptate! citisem ca Google a facut niste schimbari prin primavara care au in vizor metodele folosite de site-uri pentru a-si creste vizibilitatea fara a creste calitatea continutului.Serban Marius

Raspunde #3 | Serban Marius | 18-09-2012

Google, isi schimba mai mereu regulile. Asa ca optimizarea ramane mereu o provocare.


Iuve Travel

Raspunde #4 | Iuve Travel | 24-09-2012

Stie cineva daca s-a schimbat ceva major in regulile google saptamana trecuta? Diferentele de "clasament" in primele pagini sunt deosebit de mari fata de saptamana precedenta ca ceva sa nu se fi intamplat. De exemplu pentru "vacanta last minute cu avion" am pierdut cam 5 locuri... asa dintr-o data, desi pe alte site-uri "proprietaile" paginilor in functie de keywords nu apr schimbate... si totusi, schimbarile google arata intr-un fel ca "schimbarile de regulament din timpul jocului", daca intelegeti ce vreu sa spun, iar adaptarea din mers este din ce in ce mai complicata si costisitoare.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate