Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Motive pentru care sa te initiezi in reiki

Coltanel Mihnea
Domeniu : Alte activitati referitoare la sanatatea umana
Meserie : Bioenergetician
Localitate : Brasov / Brasov
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Ushui Shiki. Reiki Ryoho


La Gradul 1  :

Invatam autotratamentul: facem cunostinta cu energia personala si cu cea a Duhului Sfant, Qi si Prana. Un tratament complet ar putea fi 'bastonul de foc', exercitiu recomandat pentru problemele coloanei vertebrale, ce energizeaza puternic intreaga fiinta. Tot la gradul 1 se invata si tratamentul in caz de fractura, dar si cum sa ne curatam infoenergetic mancarea si lichidele, obiectele, hainele, astfel incat sa nu afecteze infoenergiile altora sau propriile noastre ganduri in sens negativ.

La Gradul 2 :

Invatam ce sunt simbolurile, cum se activeaza simbolurile reiki, cum se activeaza palmele cu ajutorul simbolurilor, invatam despre simbolul puterii Cho Ku Rei, despre simbolul vindecarii mentale si emotionale, despre simbolul care sunteaza timpul si spatiul. Invatam metode de trimitere a luminii la distanta si in timp (trecut, present, viitor). Asta ne va ajuta sa ne vindecam trecutul, sa ne energizam prezentul si sa ne deschidem drumul in viitor pentru diversele proiecte, pentru sanatate si prosperitate. Invatam sa trimitem lumina la persoanele decedate, la copiii avortati si la ingerii nostri pentru a le mari puterea de a ne ajuta in diversele nostre probleme.

 

La Gradul 3:

Invatam simbolul de comunicare si cum sa il folosim pentru a comunica mai bine, pentru a curata chakra gatului de diversele blocaje, pentru a fi pe intelesul tuturor atunci cand tinem un discurs. Invatam simbolul pentru inima si cum sa il utilizam pentru energizarea si curatarea inimii, pentru a avea mereu o stare de spirit buna, pentru a fi impacati cu noi insine si cu cei din jurul nostru. Invatam cum sa ne intregim sufletul si problemele lui karmice, dar si cum sa tratam diversele boli de la nivelul chakrei pieptului, probleme de inima, plamani. Invatam cum sa armonizam o situatie. Invatam simbolul de maestru si cum sa il folosim pentru a aduce lumina, prana, qi, ki, Duh Sfant, direct de la sursa pentru a energiza o situatie, o problema, un proiect, pentru terapie, tratament, pentru vindecare karmica. Invatam Meditatia in miscare, un exercitiu bun pentru a exersa simbolurile reiki si pentru a ne curata infoenergetic fiinta si a ne energiza.

 

La Gradul 4 - Maestria Reiki:

Invatam metoda de vindecare cu lumina prin initiere sau acordaj, pe care o putem transmite si altor persoane doritoare. Invatam simbolul maestrului Tibetan x, simbolul sarpelui de foc, simbolul Dragonului de foc si cum pot fi folosite aceste simboluri. Invatam cum sa facem si sa folosim Suflul Vital (Divin) si Suflul (Respiratia) Violet. Invatam sa ne pregatim precum maestrii pentru initiere. Invatam sa curatam spatiul (camera) pentru initiere (acordaj), sa curatam infoenergetic spatiul de diversele ganduri negative, malefice, de diversele tipuri de energii, programe, spatii, DN-uri, ENM-uri, ECM-uri, ESCM-uri. Invatam cum sa facem si sa folosim metodele de initiere. Invatam cum sa facem si sa folosim Sintomia de vindecare, o metoda buna de reechilibrare infoenergetica. Invatam cum sa facem si sa folosim Chirurgia PSI.

 

Beneficiile Reiki


Ajuta corpul sa se autovindece;
Elimina durerea;
Reduce stressul, anxietatea, frustrarea;
Echilibreaza organele si glandele;
Ofera echilibru emotional si mental;
Echilibreaza sistemul nervos;
Echilibreaza energiile organismului;
Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imun;
Detoxifica si curata corpul, purifica totodata si chakrele; 
Curata si elimina blocajele energetice;
Diminuaza efectele secundare ale medicamentelor;
Favorizeaza reducerea consumului de medicamente;
Creste constiinta spirituala;
Dezvolta compasiunea si respectul pentru viata; 
Aduce o mare bucurie, pace interioara si echilibru; 
Creste intuitia, creativitatea, gandirea logica, clara;
Aduce exact ceea ce este necesar in viata practicantului in acel moment;
Nu are efecte nocive sau daunatoare;
Nu creaza  dependenta.


 

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate