Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Invata sa invingi stresul in fiecare zi

Florentina Enus
Domeniu : ...
Meserie : ...
Localitate : ...
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Produsele pe baza de plante BIO


stressGestionarea corecta a stresului este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii generale a organismului. Cercetarile indica faptul ca 75% din boli sunt legate de stres. Printre bolile legate de stres se numara hipertensiunea, atacul de cord, accidentul cerebral, depresia, anxietatea, sindromul de oboseala cronica sindromul de colon iritabil si alte probleme digestive, obezitatea, migrena si problemele respiratorii.

Exista unii factori stresanti universali precum expunerea prelungita la caldura sau frig, privarea absoluta de somn, exercitiul fizic sau munca pana la epuizare, durerea sau frica prelungita pot produce sau agrava ulcere peptice, astm, HT, dureri de cap, tulburari anxioase, durere cronica de spate si tulburari anxioase, tulburari menstruale, etc. Pot chiar sa scada functiile imunitare si sa creasca riscul unor infectii. Surse frecvente de stres ca munca dificila si neplacuta toata ziua, expunerea prelungita la zgomot intens, pierderea locului de munca pierderea partenerului de viata prin divort sau deces, pot fi insotite de modificari ale sistemelor hormonal si nervos si pot agrava problemele de sanatate.

Uneori putin stres in vietile noastre poate scoate la suprafata ce e mai bun in noi, dar daca tensiunea este prea mare sau dureaza prea mult putem sa ne pierdem capacitatea de a-i face fata si chiar sa ne imbolnavim.

Toti avem nevoie de metode eficiente pentru a aborda stresul inevitabil.

Daca ai probleme de relaxare, daca te simti „intors pe dos” toata ziua si stresul nu-ti da pace, poti gasi adevarati aliati de incredere in produsele pe baza de plante BIO.

In acest sens iti recomand:
Bautura BIO pentru somn usor, care combate insomnia prin reducerea starilor de tulburare, in cazuri de anxietate si angoasa.

Capsulele antistres; datorita compozitiei de saruri de calciu si magneziu, vitamina B si substante vegetale, acestea intaresc rezistenta naturala a organismului in conditii de stres.

Suplimenti alimentari BIO cu Aloe Vera; au un continut bogat in vitamina C, astfel ajutand la combaterea stresului si a starilor de nervozitate.

Vitamine B complex; stimuleaza functionarea sistemului nervos, creste capacitatea fizica si disponibilitatea la efort, atat fizic, cat si intelectual.

Lecithin Plus imbunatateste capacitatea de functionare a sistemului nervos si in plus este recomandat pentru o memorie stralucita.

Este randul tau sa detii controlul si sa „savurezi” fiecare clipa de bucurie a vietii!

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Cosmina

Raspunde #1 | Cosmina | 22-08-2012

Pana acum, in perioadele de stres si insomnii (mai ales) faceam o vizita la plafar pentru diferite remedii. O sa incerc si magazinele Bio!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate