Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Infidelitate in vis

Branciu Iulia
Domeniu : Activitati de asistenta medicala specializata
Meserie : Psiholog
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Daca visezi ca esti infidel, inseamna ca ti-ai inselat partenerul?

417800116645253.jpgHai sa ne punem in primul rand intrebarea: de ce visam ? In fiecare zi, infruntand evenimentele de zi cu zi, ne bucuram, suferim, subconstientul nostru primeste informatii care ne fac sa ne punem intrebari despre rolul nostru in aceasta viata. Vedem repetandu-se, in viata de zi cu zi, scenarii primitive ale relatiei noastre, la  parintii, ori la rudele noastre… Si exista tot atatea posibilitati de evolutie, de ocazii de a reimparti cartile unui joc care este predispus in mod natural sa devina repetitiv.

Care este motorul acestor schimbari? Activitatea subconstientului nostru, in special prin intermediul viselor. Creat plecand de la un cuvant, de la o fraza, de la un personaj, in legatura cu evenimentele traite de curand – sau cu ceea ce genereaaza aceste evenimente, puzzle-ul compus de noi reflecta intrebarile subconstientului nostru si incercarea acestuia de a gasi o solutie, nevrotica ori ba.

Toate visele noastre ne vorbesc, mai mult sau mai putin, simbolic, despre teama de moarte, despre sexualitate, despre locul nostru alaturi de celalalt, despre agresivitatea ori pasivitatea noastra… despre putere sau neputinta. Asadar, un vis ce abordeaza sexualitatea sau infidelitatea nu inseamna ca ti-ai inselat partenerul, ci te ajuta sa iti pui intrebari despre conditia ta de fiinta umana. Acesta este si motivul pentru care un vis nu este inteles din prima clipa, si nici nu trebuie sa fie asa. Atunci, nici nu ar trebui sa ne pierdem prea mult timp cu visele? Dimpotriva, pentru ca am trece astfel pe langa bogatia mesajului sau, si anume ce inseamna sa fii infidel, nu din punct de vedere sexual, ci in raport cu tiparele mostenite din copilarie.

Visul nostru ne vorbeste despre dorinta in sens larg, despre vinovatia asociata dorintei, despre temeri, frustrari si inhibitii, toate in legatura cu dorinta. Ce trezesc aceste notiuni in noi? Ar trebui sa ne punem astfel de intrebari, sa ascultam de sentimentul generat de acest scenariu. Visul nu este actiune, ci intrebare, interogare. Astfel, oricare ar fi tema, ascultandu-l, punandu-ti intrebari pe marginea lui, vei putea fi actorul propriei tale vieti.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Laurentiu

Raspunde #1 | Laurentiu | 12-09-2012

Eu as spun...nesiguranta de sine, neincredere in partenerul cu care formezi o relatie, nemultumire de relatie, nu ai suficienta incredere in tine.

Branciu Iulia

Raspunde #1-1 | Branciu Iulia | 12-09-2012

Depind daca vorbim de infidelitatea ta sau infidelitatea partenerului. In cazul in care este infidelitatea partenerului, poate sa fie : complexe de inferioritate, gelozie si teama de a nu pierde ceva sau pe cineva, sentiment al incapacitatii.Narcisa - Elena Oprescu

Raspunde #2 | Narcisa - Elena Oprescu | 12-09-2012

Dacă ajungi sa viseze de astea, înseamnă ca e gravă treaba :)) unii zic despre vise ca ar fi ca si cum ai circula prin eter, corpul Astral mă refer, si chiar trăiește ceea ce visezi, iar alte vise sunt reprimari, refulari, echilibrarea, eu ce visez, exact așa urmează sa se întâmple, întotdeauna, de când mă știu e așa si nu da gres! Uneori îmi botez ce am visat, apoi aud pe la știri, prieteni, cunoscuți, etc, mesajul din vis.


Chirila Minodora

Raspunde #3 | Chirila Minodora | 18-09-2012

Infidelitatea este necesara ca sa ti demonstrezi pe cine iubesti cu adevarat pana atunci VISEZI si VISEZI :)) alta forma de infidelitate. Si gandul la cineva (te macina) este tot o infidelitate :)). Problema sociala este sa nu incurajam ORGIILE si desfraul accelerat, dar am pierdut acesta LUPTA din 89 cand ne am americanizat, dar in tot ral este si un bine: IUBESTI sau NU. NU toti suntem capabili de IUBIRE :)))). IUBIREA este un sentiment NOBIL si rar :))

Andreea

Raspunde #3-1 | Andreea | 18-09-2012

de acord ...oarecum :D ! putem iubi si fara sa fim infideli!

Chirila Minodora

Raspunde #3-1-1 | Chirila Minodora | 18-09-2012

Nu nici vorba una e ce gandesti si alta PRACTICA: TENTATIA te caleste sau te UCIDE :))) nu e acelasi lucru. CU mintea poate nu faci dar cu fapta faci sau invers :))) cele mai multe victime violate au trait in FRICA si nu au vrut sa si cunoasca capacitatea reala :))) sa nu crezi ca in casatorie nu sunt femei VIOLATE :))) ha, ha, ha, ha. Infidelitatea este o NECESITATE :))) pentru o femeie sanatoasa CEREBRAL , pentru restul le priveste. LOGIC el vrea tu nu vrei ce sa faca sa URLEEE :))) sa fim seriosi cati suportam DUREREA de cap, NICUNUL :)). FIDELITATE exista la sfarsitul vietii cand mori incet, incet. CASATORIA este mai mult pentru FAMILIE, educatie restul sunt probleme de cuplu care difera in functie de ce ambitii au dar BOALA nu iarta pe nimeni. CEI cu ambitii materiale se castreaza si se automutileaza IMUNITAR, pana realizeaza pericolul unul MOARE :)). Daca nu au curajul sa fie INFIDELI mor, se usuca :)). STIM cu totii ca copii se fac foarte usor dar durerea de cap nu trece prin casatorie. :)))
Chirila Minodora

Raspunde #4 | Chirila Minodora | 18-09-2012

Calitatea nu se REFLECTA in a te RETINE :)) astea sunt DEFECTE...sti de ce sunt eu suparata ca PREDECESORII nostri ne au invatat sa traim in MINCIUNA "pofta vine mancand" a cui POFTA ca BARBATUL ar manca tot timpul :)))) ha, ha, ha, ha, asa e NATURA lui SANATATEA lui.


Crampf Florentina

Raspunde #5 | Crampf Florentina | 27-09-2012

Mda..interesanta abordarea infidelitatii fie ea transpusa in plan oniric. Nu vreau sa divaghez discutia de la subiectul propus dar nu cred ca fidelitatea poate fi inteleasa fara a fi pusa in relatie cu infidelitatea. Asfel spus daca vrei sa stii ce este fidelitatea trebuie sa stii ce este infidelitatea. Putem vorbi de o fidelitate absoluta in contextul actual? Are vreun sens fidelitatea ta in raport cu celalalt daca tu te tradezi pe tine insuti?


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate