Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Esti in avantaj avand propriul tau agent imobiliar

Vinteanu Mircea
Domeniu : Administrarea imobilelor pe baza de comision sau c...
Meserie : Agent imobiliar (broker imobiliar)
Localitate : Constanta / Constanta
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

De la Agent Imobiliar la Reprezentare Cumparator


Multi agenti imobiliari, cred ca cel mai important lucru este satisfacerea clientului. Eu nu cred ca este adevarat. Vreau sa cred ca satisfacerea clientului este pur si simplu cerinta minima de a fi in afaceri.

Lucreaza agentul doar pentru tine?

Un agent imobiliar poate reprezenta fie cumparatorul fie vanzatorul. Pana foarte recent, agentii imobiliari, intr-o tranzactie imobiliara, aproape intotdeauna reprezentau vanzatorul, nu cumparatorul. Chiar si agentul imobiliar care v-a condus din casa in casa, nu a actionat doar in numele si in avantajul dumneavoastra. Prin reprezentarea vanzatorului, agentul a fost implicat doar de partea vanzatorului pentru a obtine cel mai mare pret si cele mai bune conditii pentru acesta.

Ce am schimbat noi?

Evolutia si calitatea serviciilor multiple de specialitate au deschis o noua era in cazul tranzactiilor imobiliare.

Epoca de Reprezentare Cumparator
Astazi, agentii nostrii imobiliari si compania se ofera sa reprezinte cumparatorul in tranzactia imobiliara. Din selectia initiala a proprietatilor, tot drumul necesar prezentarii de proprietati imobiliare prin intermediul negocierilor contractuale, le puteti avea acum cu un agent specific, specializat in domeniul rezidential, specialist CRS, angajat sa reprezinte interesele dvs. atunci cand cumparati o casa.

Pune un Reprezentant Cumparator cu experienta sa lucreze pentru dvs.

Vanzatorii listeaza proprietatile lor cu agenti imobiliari pentru a se asigura de reprezentare profesionala pe tot parcursul procesului de vanzare. Ca si cumparator, meriti acelasi tip de reprezentare.

Localizarea imobiliara
Reprezentantul dvs. de cumparator, va evalua nevoile dumneavoastra specifice functie de criteriile dvs de cautare si va identifica proprietati care se potrivesc acelor specificatii. Daca in piata apare o noua proprietate la vanzare, reprezentantul dvs de cumparator, va stabilii intalniri cu vanzatorii pentru vizionare, va fotografia si va face tot ce este nevoie ptr a va prezenta ofertele cu cat mai multe informatii posibile. 

Furnizarea de informatii de piata
Valoarea de piata este determinata de mai multi factori, inclusiv disponibilitatea de proprietati similare, la preturi competitive, locul de amplasare, datoriile existente, si mai ales, pretul pe care un cumparator este dispus sa-l plateasca. Reprezentantul dvs de cumparator va furniza date de piata pentru a va ajuta pentru stabilirea unui pret care merita oferit.

Structurarea ofertei dvs cumparare
Sa nu consideri ca doar pretul oferit de tine in baza ofertei de cumparare este cel mai bun lucru. Alte lucruri pot fi la fel de important pentru tine, cum ar fi termenii si conditiile ofertei, valoarea de depozit financiar cat si data de intrare in posesie, detalii cu care agentul tau va sti cu siguranta cum si cand sa le foloseasca.

Negocierea cu vanzatorii
Vanzatorii sunt preocupati de multe lucruri atunci cand au de analizat o oferta de cumparare, inclusiv capacitatea  cumparatorilor de a-si indeplini promisiunile scrise, termenii si conditiile ofertei, alte elemente ce pot fi transmise, defalcarea costurilor de inchidere a tranzactiei intre cumparator si vanzator pana si motivatiile si stilul de viata al viitorilor proprietari ! Reprezentantul dumneavoastra de cumparator va ajusta strategia pentru a crea un scenariu castigator pentru dumneavoastra.

Manipularea tuturor detaliilor
O gramada de lucruri trebuie sa se intample intre semnarea ofertei de cumparare si semnarea propriuzisa a actelor autentice. Reprezentantul dvs. de cumparator va participa la detalii si va stabilii o legatura permanenta cu dumneavoastra si fiecare pas efectuat in derularea tranzactiei.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Arina

Raspunde #1 | Arina | 10-12-2012

Interesanta oferta, acum ramane de vazut daca comisioanele nu vor fi prea mari pentru un atfel fe serviciu atat de personalizat.


Sabrina

Raspunde #2 | Sabrina | 10-12-2012

Se poate oferi si in cazul inchirierilor de imobile acelasi serviciu? Eu am avut experiente destul de neplacute cu unii si sincer as prefera sa stiu ca am un agent al meu care chiar se chinuie sa imi gaseasca un pret bun.

Daniela

Raspunde #2-1 | Daniela | 10-12-2012

Si eu am patit multe cu agentii...dar eu zic ca in privinta banilor nu cred ca te pot pacalii prea tare. Sa iti zic si de ce: gandeste-te ca acelasi om reprezinta si vanzatorul si cumparatorul, daca nu face un echilibru intre cei doi s-ar putea sa ramana cu buza umflata si proprietatea sa vie vanduta de alt agent. Daca chiria e prea mare atunci chiriasul nu va cumpara, daca e prea mica proprietarul nu va vrea sa vanda...asa ca eu zic ca e corect. si pe langa asta si tu ca doritor poti sa prospectezi piata un pic sa iti dai seama ce preturi sunt.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate