Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Despre iluminatul arhitectural policrom

Viorel Chirila
Domeniu : Comert cu ridicata al mobilei, covoarelor si a art...
Meserie : Administrator
Localitate : Galati / Galati
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Iluminatul ambiental. Indrazneala prin culoare


Iluminatul color exterior al unei cladiri este o opera de arta a noptii, culoarea da personalitate si magie si este mult superior iluminatului alb, simplu. Culoarea inseamna indrazneala.

Aceste opere sunt rodul a 3 factori:
- un proiector de calitate deosebita;
- un light design profesional adaptat fiecarui tip de cladire;
- un beneficiar vizionar, generos si puternic care transpune in viata un astfel de proiect. 

Orice lucrare de iluminat arhitectural color sau cu schimb de culoare, reprezinta un act de o deosebita generozitate deoarece este oferita oricarui trecator, pentru ca spectacolul de lumina se petrece in exterior.

Cladirea capata distinctie, originalitate, si se impune in peisajul citadin nocturn devenind un reper. Cladirea astfel luminata devine un terapeut nocturn care exercita efecte binefacatoare asupra psihicului uman. Intotdeauna, efectul urmaririi succesiunilor cromatice pe cladire, are efect linistitor. Acesta este poate aspectul cel mai pregnant al generozitatii proprietarului unei astfel de lucrari.

Tot ceea ce este frumos incanta privitorul si personalizeaza cladirea. Iluminatul ambiental o smulge din patina timpului si a intunericului schimbandu-i infatisarea printr-un joc de lumini, umbre si culoare, pe care le privesti cu placere. Revii mereu pe acelasi drum pentru a revedea spectacolul de lumina.

Orice constructie, fiind de genul feminin, merita sa-i facem capriciul sa fie imbracata in cele mai frumoase haine de lumina, in culorile care o avantajeaza cel mai bine.

Alaturi de lumina color pot fi puse ecrane, panouri cu LED pentru o publicitate decenta. Display-urile pot fi montate pe o structura metalica pe sol, sau pe peretii cladirilor si chiar ai celor cu suprafete vitrate. Totodata sunt recomandate corpuri de iluminat cu led, LED SMD, iluminat color. Iluminatul cu LED-uri asigura o economie de 78 -90% la factura de energie electrica. LED este solutia de iluminat a viitorului apropiat. 

Ecologic-Economic-Eficient, trei 'vitamine E' pentru oricine are nevoie de lumina!

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Cosmin

Raspunde #1 | Cosmin | 18-07-2012

frumos expus conceptul...o cladire iluminata are, intr-adevar, un aer aparte si nu numai ea ci si zona in care este amplasata!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate