Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Daca vrei, poti avea ce iti doresti!

Pop Otto Vasile
Domeniu : Activitati de consultanta in tehnologia informatie...
Meserie : Director societate comerciala
Localitate : Gerausa / Satu-Mare
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Sfaturi pentru a-ti atinge scopurile


sfaturi-pentru-a-ti-atinge-scopurileDaca esti un anteprenor, stii foarte bine ca succesul tau nu depinde de parerile altora. Ca si vantul, opiniile se schimba, ca si vremea, opiniile se schimba frecvent. Pentru a avea succes si a rezista presiunii, trebuie sa ramai pe aceeasi directie indiferent de consecinte. Iata cateva sfaturi utile in aceasta 'calatorie' spre succes.

1. Evita pesimisul. Persoanele negative sunt peste tot in jurul nostru. Pot sa-i includa si pe cei din familie, sau prieteni. Cel mai des aceste pareri ale oamenilor din jurul nostru, chiar si necunoscuti, ne inspira un aer de negativitate si nu ne intelege ideile personale, dorintele si convingerile.

Nu, nu ar trebui sa eviti sa ai aceste discutii cu persoanele care nu te incurajeaza. Accepta criticile celorlalti, dar dirijeaza tu discutia astfel incat sa fie un echilibru intre tine si cei care nu te sustin.

2. Incurajeaza-te! Si aici nu ma refer sa te lauzi altora, ci sa te incurajezi pe tine insuti fara ca ceilalti sa te auda. Cum poti face asta? Citeste despre succesul marilor anteprenori care au facut asta inaintea ta, povesti cu oameni saraci care au devenit bogati incluzand personalitati precum Oprah Winfrey, Martha Stewart si Bill Gates.

3. Pentru a avea succes pune pe primul loc: disciplina, increderea de sine, independenta, munca din greu si sacrificiul. Priveste inainte si anticipeaza rezultatele actiunilor tale. 

Deci arunca la o parte gandurile negative si pesimiste si 'imbraca' o atitudine inaltatoare, incurajatoare, calduroasa, prietenoasa si ajutatoare. Poti sa obtii lucruri incredibile de la viata daca nu te lasi invins de vorbele negative ale celorlalti.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate