Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Curatarea Ferestrelor Termopan - Intretinerea ferestrelor din PVC

Roman Elena
Domeniu : Alte activitati de curatenie
Meserie : Agent de curatenie cladiri si mijloace de transpor...
Localitate : Sibiu / Sibiu
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Mai usoara decat la prima vedere

 

39951191921324.jpgCum PVC-ul nu este aproape deloc electrostatic, ferestrele din acest material nu atrag praful. Aceasta simplifica deja semnificativ intretinerea ferestrelor din PVC. Pentru intretinerea acestora, poti alege una din urmatoarele trei metode, desi prima este suficienta in majoritatea cazurilor.

 

1 - Putina apa calda cu un produs de curatare slab. Este suficient sa stergi usor profilul ferestrelor cu aceasta solutie. Poti la fel de bine sa stergi si profilul, si ferestrele in sine. Ai grija sa nu folosesti un produs abraziv, pentru ca ar putea deteriora ferestrele.

     

2 - Pentru o curatare mai minutioasa, poti cerui din cand in cand ferestrele tale din PVC. Vei depune putin mai mult efort, dar datorita cerii, ferestrele tale vor fi mai bine protejate impotriva murdariei si vei economisi timp din acest punct de vedere.

     

3 - Cateva pete persista chiar si in urma spalarii si ceruirii? Intr-un astfel de caz, apeleaza la un magazin de specialitate. Acolo vei gasi produsele de curatare necesare, in special pentru ferestre din PVC. Cu acest produs, petele vor disparea garantat.

 

Intretinerea ferestrelor din PVC este simplificată de faptul ca acestea nu se decoloreaza si nu se deformeaza. Spre deosebire de ferestrele din lemn, nu trebuie sa iti pui problema vopsirii acestora o data la cativa ani si nici nu vor incepe sa se „miste”. In prezent, PVC-ul este atat de bine dezvoltat incat intrece cu mult lemnul si aluminiul, in ce priveste soliditatea.

 

Vrei sa protejezi mediul? Te vei bucura sa afli ca PVC-ul are o durata de viata medie de 50 de ani. In plus, productia de PVC necesită mai putin petrol decat alte materiale sintetice. Iar la sfarsitul duratei de viata a ferestrelor tale, le pot recicla, transformandu-le in ghivece ori o banca.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Lucica

Raspunde #1 | Lucica | 30-07-2014

Dap...si pentru profilele albe se recomanda stergerea cu o carpa moale (lana sau bumbac), de culoare deschisa, cu care se intinde solutia de curatat de-a lungul profilului, care se lustruieste astfel cu miscari usoare. Se lasa solutia sa actioneze un timp scurt dupa care se clateste cu apa curata. Trebuie evitate miscarile circulare la curatarea profilelor.


Dorin

Raspunde #2 | Dorin | 30-07-2014

Asa este, foarte bun articol Elena! :). In nici un caz nu trebuie curatate profilele pe uscat, cu obiecte taioase sau care pot zgaria suprafata. Curatarea uscata favorizeaza depunerea prafului datorita incarcarii statice. Benzina, substante acide, acetona sau alte substante care ataca PVC-ul sunt cu desavarsire interzise pentru aceste operatii.


Laurentiu

Raspunde #3 | Laurentiu | 08-06-2015

Cu ce pot curata tamplaria PVC murdarita de mortar? Multumesc.

Roman Elena

Raspunde #3-1 | Roman Elena | 08-06-2015

Sunt solutii special concepute pentru indepartarea mortarului de pe suprafata tamplariei. De exemplu, COSMOKLAR Clor! Este folosit ca un curatator activ (tensid) in domeniul productiei ferestrelor din PVC si aluminiu. Acesta se remarca datorita proprietatilor de curatire intensiva si protectoare, datorita pH-ului neutru, protectiei impotriva actiunii apei de ploaie si a faptului ca este antibacterian.Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate