Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa scap de molii

Tudor Amalia
Domeniu : Fabricarea altor articole de imbracaminte si acces...
Meserie : Designer vestimentar
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Trucuri utile anti-molii

606101528299575.jpgVrem nu vrem, oricand ne putem trezi cu locuinta invadata de molii. Ele intra pe nesimtite, fie ascunse in mancarea uscata, fie in haine sau in blana animalelor. Mai greu va fi, insa, sa scapam de ele, intrucat se cuibaresc nu doar in dressing-uri, sifoniere sau covoare, ci si in camara sau in dulapurile de bucatarie. Iata ce ai putea face in cazul in care te confrunti cu astfel de musafiri.

1. Existand posibilitatea ca moliile sa patrunda in casa prin intermediul hainelor, recomandat este ca, dupa purtare, ele sa fie spalate.

2. Este important sa pastrezi curatenie in dulap: aspira praful de dinauntru o data pe saptamana si debaraseaza-te de hainele mai vechi pe care nu le mai porti.

3. Monitorizeaza constant nivelul umiditatii din camera, astfel incat sa nu creezi un mediu propice dezvoltarii moliilor. Ele prefera umiditatea, iar un dezumidificator ti-ar fi de folos in acest caz.

4. O metoda extrema, dar eficienta, este sa bagi in congelator articolele de imbracaminte sau alimentele pe care le suspectezi ca ar fi pline de molii si de ouale lor (nu inainte de a le pune in pungi). In cazul hainelor al caror material iti permite, le poti calca la o temperatura ridicata.

5. Una dintre cele mai placute si eficiente solutii este sa agati buchetele de lavanda in sifonier. Nu doar ca te va scapa de molii, dar va conferi si un miros placut hainelor. Ca o alternativa, ai putea apela si la uleiul de cedru, care are acelas efect asupra moliilor.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate