Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa ma imbrac la sala de fitness

Vilcan Simona
Domeniu : Activitati de intretinere corporala
Meserie : instructor de fitness
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Alegerea buna a echipamentului de fitness

 

446097243818822.jpgEchipamentul de baza pentru practicarea fitness-ului consta intr-o pereche de incaltaminte de calitate. Astfel, este util sa luati o marime mai mare, intrucat picioarele se umfla putin la efort fizic.

 

Pentru haine, este la latitudinea dvs. sa le alegeti pe cele in care va simtiti confortabil si care corespund tipului de activitate pe care planuiti sa-l practicati.


In prezent exista textile concepute special pentru hainele de sport. Aceste tesuturi lasa pielea sa respire si regularizeaza temperatura corporala.

 

Este indicat sa prevedeti doua tinute diferite pentru o sedinta de fitness: una pentru incalzire sau pentru dupa sedinta si cealalta pentru activitatea fizica.

 

Oricare ar fi cazul, diverse stiluri de haine sunt comercializate in prezent pentru ca dvs. sa va simtiti in largul dvs. pe parcursul antrenamentului.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Roxana

Raspunde #1 | Roxana | 17-01-2014

Intr-adevar alegi ce ti se potriveste si in ce te simti comfortabil. Ceva prea stramt sau ceva prea larg (desi hainele largi sunt comfortabile) ar putea sa te incurce la anumite exercitii. Si mai sunt si reguli de bun simt as zice eu...gen nu vii cu toate cele la vedere, nu vii cu incaltaminte neadecvata (adidasi care la urme de exemplu).

Vilcan Simona

Raspunde #1-1 | Vilcan Simona | 17-01-2014

Tinuta depinde foarte mult si de tipul de antrenament pe care il faci. Daca ai nevoie de pantaloni lungi sau nu, daca ai nevoie de manusi sau nu. Daca iti propui sa te duci la o clasa de bicicleta iti vei lua (daca esti mai sensibil) pantaloni cu protectie. Spor la exercitii!Lory

Raspunde #2 | Lory | 20-02-2014

Ar trebui sa puneti poze sa se inspire si nebunii care mai vin la sala imbracati sau dezbracati, dupa caz, de nu stii ce sa faci...sa razi sau sa plangi :))

Dada

Raspunde #2-1 | Dada | 20-02-2014

Hahaha....da si eu vad destul de des specimene d'astea. Dar pana la urma iti vezi de treaba ta si ele de a lor si gata. Asta e! Daca nu imi place nu ma uit sau incerc sa evit focalizarea :)Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate