Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa iti tii cainele departe de gazon

fara autor
fara autor
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Trucuri utile

212500679722433.jpgDupa luni intregi in care te-ai ocupat atent de gazonul tau, iar cainele tau nu face altceva decat sa-l strice rostogolindu-se pe el sau, mai rau, sa-si faca nevoile peste tot, este cazul sa iei o masura de protectie. Iata ce poti face astfel incat sa-ti determini cainele sa nu se mai atinga de gazonul tau.

1. Imprastie pe gazon piper sau boia de ardei.

2. Stropeste gazonul cu otet.

3. Arunca prin firele de iarba ale gazonului cateva pastile de naftalina.

4. Cand ii dai drumul cainelui tau sa zburde prin curte, porneste si stropitoarea. Exista mari sanse ca el sa aibe o teama fata de apa. Ai putea chiar sa montezi o stropitoare care porneste la senzori de miscare.

5. Daca nici una dintre aceste masuri de securitate nu functioneaza, ultima solutie ar fi sa montezi un gard in jurul gazonului.


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Cristina

Raspunde #1 | Cristina | 23-01-2013

Hahaha saracii catelusi, sa le pornesti stropitoare in timp ce ei zburga pe noul tau gazon!! Va dati seama ce panica pe ei :)) E intr-adevar complicat sa stabilesti ce iti doresti mai mult, un gazon impecabil sau un catelus murdar dar fericit si un gazon carpit.


Madalina

Raspunde #2 | Madalina | 23-01-2013

Punctele 1,2 si 3 cred ca sunt deranjante si pt proprietar...bine in cazul in care nu vorbim aici de un gazon fff mare. Probabil cel mai indicat ar fi sa ii creezi catelului un spatiu al lui...eventual mai ferit si daca isi face nevoile peste tot repejor cu lopatica adunat dupa el :)

Andrada

Raspunde #2-1 | Andrada | 23-01-2013

Dar uiti de faptul ca nevoile unui catelus nu pot fi toate indepartate/adunate cu lopatica :) Urina ingalbeneste iarba si o modalitate ar fi sa uzi/clatesti imediat portiunea respectiva. Oricum exista cateva tipuri de iarba mai rezistente si de obicei se recomanda plantarea de trifoi. Are cam acelasi impact vizual ca un gazon si nu se ingalbeneste de la treaba numarul 1 :)Traxler Eduard

Raspunde #3 | Traxler Eduard | 24-01-2013

Eu pe gazon tin parcate motocicletele, catelul meu prefera sa care un lemn in gura decat sa dea cu nasul de mirosul de benzina. :D


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate