Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Cum sa alegem cuvintele cheie

Ciuca Cosmina
Domeniu : Activitati de interpretare artistica (spectacole)
Meserie : Figurant
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Cuvintele cheie intr-un articol

In prezent, Internetul a devenit un instrument excelent pentru ca informatia sa ajunga la un numar foarte mare de oameni intr-un timp foarte scurt. Pentru aceasta avem retele sociale, email, buletine de stiri, bloguri, etc. A scrie articole si a le publica noi insine a devenit 'o joaca de copii', dar scopul lor este de a fi citite si pentru aceasta trebuie sa fie vizibile pe Internet.
Alegerea cuvintelor cheie potrivite este un element de o importanta capitala daca doriti ca articolul sa fie gasit cu usurinta de catre utilizatorii motoarelor de cautare. Pentru a reusi trebuie sa urmati cateva reguli de baza, care va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita:

1. Este necesara o buna cunoastere a subiectului.
Este foarte important sa cunoasteti bine subiectul. Cu cat il cunoasteti mai bine si cu cat are unicitate, cu atat mai mult veti avea sansa sa faceti cea mai buna alegere a cuvintelor cheie.
 
2. Inainte de a incepe sa scrieti un articol faceti o schita a acestuia, gandidu-va la structura pe care vreti s-o utilizati. Din ce punct de vedere veti aborda subiectele? Care vor fi punctele forte ale articolului? Cate problematici veti trata in acest articol? Cate cuvinte cheie veti folosi in text? Cate cuvinte cheie in fiecare paragraf?
Acest lucru va va directiona catre buna alegere a cuvintelor cheie, cunoscand ideile principale ale textului.

3. Cui ii este adresat articolul?
Un lucru adesea neglijat este publicul tinta, caruia ii este adresat articolul. Grupul de varsta, de origine, de nivel social, este factorul care determina cuvintele cheie utilizate in articol. Daca tinta este sub 18 ani, nu trebuie folosite aceleasi cuvinte ca pentru cei adulti.

4. Se pregateste o lista de cuvinte cheie.
Faceti o lista cu cuvintele cheie pe care doriti sa le utilizati in articolul dvs. Ulterior, faceti diferite combinatii de cuvinte cheie pentru a avea cat mai multe legaturi pentru subiectul dvs. O expresie include mai multe cuvinte cheie.Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Liviu

Raspunde #1 | Liviu | 17-01-2012

Multumesc Cosmina...am observat o serie de discutii pe forumurile romanesti despre cuvinte cheie...daca se folosesc sau daca nu...daca sint utile sau daca sint doar un moft...

Paul

Raspunde #1-1 | Paul | 17-01-2012

In zilele noastre acest element a devenit important prin faptul ca motoarele de cautare structureaza rezultatele cererilor de cautari dupa cuvinte cheie.Elana

Raspunde #2 | Elana | 17-01-2012

Cum cautam si analizam cuvintele?

Paul

Raspunde #2-1 | Paul | 17-01-2012

Simplu, sunt o multime de tool-uri care ne fac aceasta munca mai usoara, unul din ele este Google Adwords Keyword. Sa zicem ca avem un site pe nisa auto (vanzari, anunturi) iar target-ul nostru este piata din Romania, folosind o unealta de analizare observam ca acest cuvant are 3 350 000 de cautari. Oricine isi da seama ca pe acest cuvant este greu de urcat, deci cautam cuvinte asemanatoare. Avem nisa auto, cautam vanzari auto, auto second hand, audi sh..etc, cuvinte care au o popularitate mai mica, ce ne permite o urcare mai usoara in prima pagina.

Mallecourt Lionel

Raspunde #2-1-1 | Mallecourt Lionel | 17-01-2012

Asa este...parerea mea este ca mai bine sa fiu pe prima pagina pe un cuvant cu mai putine cautari decat sa fiu pe pagina 10 pe unul cu sute de mii de cautari.

Anunturi Vanzari

#2-1-1-1 | Anunturi Vanzari | 05-03-2012

Sunt de acord cu unealta din Google Adwords, insa e doar orientativa. Continutul controlat e realizabil doar on page... nu si la un site dinamic ca unul de anunturi vanzari sau vanzari auto. Din experienta va zic ca a urca un sit dinamic e mai greu decat unul de prezentare. Am unul de anunturi gratuite si mi-a luat 3 ani sa dau fata cu prima pagina si am facut pt. un prieten un site de inchirieri auto si e in prima pagina de 3 saptamani. E vorba de densitate si de continut atractiv si de referinte. multe... Cu stima!

Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate