Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Combaterea metalelor grele din organism

Mihai Enescu
Domeniu : ...
Meserie : ...
Localitate : ...
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Algele marine si rolul lor in detoxifiere


algele-marineAlgele marine sunt un nutriment natural cu nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, si reprezinta remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul.

- Acidul alginic, continut de algele marine, actioneaza in mod detoxifiant si depurativ in toate patologiile legate de intoxicatia cu metale grele.
Iarna, detoxifierea organismului este mai mult decat necesara! 

- Numeroase alimente consumate in sezonul rece, pestele, in special tonul, multe medicamente si vaccinuri contin metale grele, precum Plumbul si Mercurul. Problema este ca in timp, aceste metale se acumuleaza in organism provocand afectiuni grave ca orbirea, deteriorarea coordonarii nervoase, anomalii psihice, afectiuni cardiovasculare, cancer si uneori efecte extrem de grav cum ar fi decesul.

- Detoxifierea presupune eliminarea substantelor toxice din organism. Acest lucru se poate face printr-o dieta sau prin consumul anumitor plante sau fructe cu efect detoxifiant, cum sunt urzicile, planta de trei frati patati, musetelul, etc. 

- Dietele de detoxifiere alunga oboseala corpului cauzata de substantele toxice aflate in alimentele pe care le consumam. 

- Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale si alge marine, mixuri obtinute cu ajutorul procedeului Decottopia (extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative). Acest procedeu este secretul unei minoritati protestante din zonele piemonteze Langhe, din Italia, a devenit patrimoniul unei familii de cultivatori de plante medicinale.

- Specialistii in nutritie au demonstrat ca algele marine reprezinta, pe langa un nutriment natural cu nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul.
 
- Alga numita Durvillea antarctica este cea ce contine acid alginic in proportie de 48%, fiind cea mai eficienta in stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de imbatranire si degenerare a celulelor.

- Actiunea acidului alginic se manifesta prin absorbtia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si ajuta la eliminarea lor, evitand astfel inmagazinarea lor in structurile osoase. 

- Acidul alginic si sarurile minerale continute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagra, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Papadia, Rubarba, Ghintura-galbena, Roinita, China, Ienuparul, Pir-tarator, Socul, Anasonul, Patrunjelul, Strugurii-ursului si Unguras au o eficienta actiune antioxidanta, actionand in prevenirea problemelor cardiocirculatorii, hepatice si in nefropatii .

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Maria

Raspunde #1 | Maria | 11-11-2010

Alaturi de algele marine un alt aliat in combaterea metalelor grele este armurariul.Este o planta tepoasa, de pana la un metru inaltime, cu tulpini si frunze de un verde sters, cu flori rosietice, care fac niste seminte cu gust amarui.Se gaseste numai în zonele calde, cum ar fi Dobrogea, Oltenia, sudul Moldovei si zona Subcarpatilor sudici, fiind o planta de cultura. Se poate utiliza sub forma de pulbere, tinctura, infuzia combinata, cataplasma .


teo

Raspunde #2 | teo | 11-11-2010

unde gasim aceste alge marine?ma gandesc ca nu le luam pur si simplu pe cele gasite de noi in apa de mare,nu?


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate