Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Ce este un continut optimizat

Dumitru Elena
Domeniu : Activitati ale muzeelor
Meserie : Asistent in relatii publice si comunicare (studii ...
Localitate : Bucuresti / Bucuresti
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

Exista un sfat pe care vi-l ofera toti consultantii SEO

 

'Continua sa scrii continut de calitate', acesta este sfatul pe care vi-l ofera toti consultatii SEO din intreaga lume. Aceasta este fraza magica care poate fi citita peste tot, dar ramane in continuare oarecum misterioasa.


Da, intr-adevar, va multumesc pentru acest sfat, dar ce inseamna asta mai exact? Ar fi naiv din partea mea sa cred ca oamenii ar publica in mod deliberat un continut slab din punct de vedere al calitatii si al lecturii pe site-ul lor, salvarea venind doar din partea SEO, care ar schimba brusc si miraculos cursul unui site cu aceasta strategie. Totusi ce inseamna mai exact un continut de calitate? Cum putem optimiza pentru SEO? Dar, mai presus de toate, care este intr-adevar punctul forte? Vom vedea in continuare cum se creeaza un continut optimizat pentru SEO si ce solutie se poate gasi de fapt pentru tine.

 

Ce este mai exact un continut de calitate?

Un continut de calitate este acela care abordeaza problemele ridicate de catre cuvintele cheie, prin care vizitatorul soseste pe pagina ta. Mai exact, este gasirea de catre vizitator a acelui continut calitativ care-l poate ajuta in situatia pe care o are. Problema este ca exista, de asemenea si proceduri tehnice care sunt legate strict de SEO. Iar tu te intorci la aceste constrangeri facand orientarile care urmeaza a fi folositoare tie pentru a-ti optimiza continutul de pe site. Aminteste-ti ca motorul de cautare este creat pentru a oferi cel mai bun raspuns in conformitate cu analiza de cercetare a utilizatorului de Internet. In teorie facilitatile le folosesc pentru a judeca daca un continut este relevant sau nu, sau are doar un minim de relevanta, deoarece adevarul este ca tindem sa fim de acord doar cu acele rezultate Google care sunt in mare parte relevante cu ceea ce cautam.

 

SEO optimizat este acelasi cu optimizarea pentru vizitatori?

Continutul optimizat pentru SEO este acel continut optimizat pentru a merge pe un cuvant cheie (eventual mai multe cuvinte cheie). Astfel, continutul ar trebui sa raspunda, cel putin in teorie, la problema de cuvant cheie al situatiei in cauza si sa ofere un raspuns vizitatorului care doreste informatii despre aceasta. Este un pic teoretic, dar aceasta este de a arata ca optimizarea unui continut pentru un motor de cautare nu afecteaza returnarea unui rezultat favorabil vizitatorului de site-uri.

 

Continutul tehnic al unei optimizari

Google-ul face diferenta unui continut bogat de unul sarac? Am putea vorbi aici, deasemenea despre densitatea cuvintelor cheie, ceea ce corespunde la aparitia unor cuvinte cheie, cu precizarea sa zicem asa, a celui mai utilizat cuvant cheie in raport cu numarul total de cuvinte. Noi trebuie sa scriem textul avand in minte interesului posibililor vizitatori. Aceasta permite in special pastrarea aspectul natural al continutului (de exemplu: evitarea suprapunerii si folosirii de sinonime multiple). Naturaletea continutului este esentiala pentru conversiile dumneavoastra si de asemenea pentru motoarele de cautare ce sunt mai cunoscute. Ulterior, putem arunca o privire la densitate si sa luam in considerare, daca este prea mare continutul, in comparatie cu concurentii nostri. In cele din urma, vom incheia procesul incorporand un numar maxim de link-uri interne in cadrul continutului nostru. Este atat ergonomic, numarul de link-uri fiind limitat, la care putem adauga si faptul ca vor returna cele mai bune rezultate pentru SEO. Adevaratul avantaj este returnarea a cat mai multe rezultate cu pagina noastra. Am putea dezvolta subiectul pe mai multe pagini, dar in esentă, ideea este ca in traficul generat de motoarele care se afla in contextul de optimizare, aproximativ 80% din rezultate vor fi generate de pozitionarea strategica a cuvintelor cheie si 20% de la termenii de cautarea care vizeaza cateva rezultate ultra. Acesti termeni sunt, in general, compusi din trei sau patru cuvinte sau poate chiar mai multe si sunt specifice site-ului in cauza. In general, mai mult continut ofera mai multe sanse de vizita a siteului dumneavoastra. Adevarul este ca in realitate acest lucru nu se verifica, in materie de bloguri aplicandu-se procentul de 80/20, 70/30, 60/40 sau chiar 20/80.

 

Beneficiile unui continut optimizat

Printre multiplele beneficii ale unui trafic generat de catre numeroasele rezultate returnate la o cautare putem mentiona:

- traficul motorului va fi mult mai important;

- apoi traficul este, in general, descris ca fiind mai specific intr-un domeniu anume;

- nu mai exista o dependenta de pozitiile mari.


Aceste precizari SEO sunt bonusurile tale, tu tot ceea ce trebuie sa faci acum este sa 'scrii continut de calitate', mai ales ca acum stii ce implica acest lucru. 

Succes!


Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Marius

Raspunde #1 | Marius | 08-02-2012

Motoarele de cautare sint avide dupa continut 'proaspat' si de cantitate considerabila.

Mallecourt Lionel

Raspunde #1-1 | Mallecourt Lionel | 08-02-2012

Asa este...cu cat un site detine continut cu o cantitate apreciabila actualizat periodic, cu atata mai mult robotii motoarelor de cautare vor reveni mai des.Tatucu Anamaria

Raspunde #2 | Tatucu Anamaria | 08-02-2012

Acum incep sa ma lamuresc si eu :).


Silviu

Raspunde #3 | Silviu | 08-02-2012

Atentie! in disperata nevoie de a obtine locuri convenabile la cautari, optimizarea excesiva a unui text poate avea ca rezultat, cresterea in ochii motoarelor de cautare pentru continut si evitarea utilizatorilor de a reveni pe site, datorita lipsei de continut explicit care sa creeze o stare satisfacatoare dupa vizionarea acestuia.


Teglas Francisc

Raspunde #4 | Teglas Francisc | 25-06-2012

Stiu de existenta unor programe care iti plaseaza site-ul, oricat de slab ar fi, in primele pozitii la o cautare pe un motor de cautare...si asta in detrimentul site-urilor cu continut cu adevarat valoros si bine optimizat. Este si problema cu care se lupta si administratorii motoarelor de cautare.


Teglas Francisc

Raspunde #5 | Teglas Francisc | 25-06-2012

Uneori am impresia ca motoarele de cautare si mediile de socializare mai ales, fac tot posibilul ca noi sa trecem la metodele platite de a ajunge in top la o cautare, in fond scopul lor este de a castiga bani.


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate