Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Asigurarea Medicala de Calatorie

Dan Ciceu
Domeniu : ...
Meserie : ...
Localitate : ...
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

De ce avem nevoie de o astfel de asigurare?


asigurarea-medicala-de-calatorieAtunci cand organizam o calatorie in afara tarii trebuie sa avem in vedere anumiti factori care tin de siguranta noastra. Intre acesti factori se numara si o asigurare medicala prin care sa fim feriti de eventualele neplaceri ale unui accident produs in afara granitelor tarii.

Toate tipurile de asigurare includ prestarea urmatoarelor servicii:
a) asigurarea de sanatate;
b) asigurarea de accident;
c) transportul in Romania al Asiguratului organizat de Societate.

Putem preveni ca o calatorie turistica sa se transforme intr-un cosmar datorita unor evenimente neplacute ce se pot intampla oricui. O astfel de asigurare acopera cheltuielile medicale prestate de catre o unitate spitalicesca de pe teritoriul tarii in care calatorim fara ca noi sa platim din buzunarul propriu.

Evenimente asigurate: accident sau boala, mai jos definite, survenite in timpul calatoriei in afara granitelor tarii, care impun tratament medical curativ, imperios necesar pentru continuarea calatoriei sau sejurului, ori inapoierea in Romania.

Accidentul este un eveniment datorat unei cauze fortuite, violente si exterioare, care produce vatamari corporale ce pot fi stabilite in mod obiectiv si care pericliteaza viata sau efectuarea normala a calatoriei ori are ca rezultat decesul.

Boala este imbolnavirea survenita neasteptat si imprevizibil, constatata de o autoritate medicala competenta, si care impiedica continuarea normala a calatoriei.

Iata deci o serie de riscuri pe care le putem preveni prin incheierea unei asigurari medicale de calatorie inainte de a pleca din tara.

Exista o serie de companii de asigurare recunoscute international care ofera astfel de servicii, iar tarifele le puteti gasi in mod comparat pe Internet.

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Nici un comentariu pana acum.
Fii primul care comenteaza acest articol!
Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate