Devino si tu omul cautat din zona ta ...
Pentru a-ti dezvolta
afacerea!
Click aici
Pentru a-ti dezvolta
cariera profesionala!
Click aici
Pentru a-ti gasi
un job!
Click aici

Apa, atat de diferita

Cornel Iosub
Domeniu : ...
Meserie : ...
Localitate : ...
Click aici
sa vezi lista
Profesionistilor.
Click aici sa
vezi toti profestionistii
din zona ta.

casa ideala, este acea care se afla linga apa


apa-viataStiati oare ca, cu ajutorul unor actiunilor simple se poate nu numai imbunatati calitatitatile vindecatoare ale apei, dar sa schimbam si structura ei? Imi amintesc, cum sa mirat o cunostinata, aflid de acest lucru. Mirindu-se a intrebat: “ Dar pentru ce?” Deci, incercam sa raspundem la aceasta intrebare. 
 
Din pacate, chiar si fierberea indelungata nu reduce riscul de patrundere a agentilor patogeni, pe linga substante chimice daunatoare, in organism impreuna cu apa bauta. Dar mai este inca o nuanta foarte importanta, de ce nu se recomanda de fiert apa. Medicii considera, ca folosirea apei crude pentru organism este mul mai benefica. Fiindca pentru a participa la buna functionare a organismului uman, se asimileaza bine, apa care are o structura naturala. Dar noi cind o fierbem, ea se schimba, si organismul nostru este nevoit sa o restructureze din nou – trebue sa explicam oare, ce stres reprezinta asta pentru el?!

Savantii din Ural nu demult au infaptuit un experiment interesant ... pe pielea unei broaste.

Sa dovedit ca, anume broasca este cel mai bun criteriu activitatii fiziologice al unei sau altei substante. Si inchipuiti-va, broastei nu toata apa i-a convenit si i-a placut: de exemplu, cea fiarta nu i-a placut deloc,in plus la aceasta apa fiarta nu s-a imbibat in pielea broastei.

Desigur ca apa fiarta, apa filtrata, este mai buna ca apa pur si simplu luata de la robinet… dar de exemplu, in multe tari civilizate apa filtrata se foloseste in scopuri cotidiene si gospodaresti: pentru baie, spalarea vaselor, stopirea florilor, ce tine de de prepararea hranei, ei prefera sa prepare cu apa, care se numeste, vie – naturala, luata din sursele subterane. Doar, cum observa specialistii, nu este suficient de inlaturat din apa, substantele daunatoare, important, ca in ea sa ramina si cele folositoare, fara de care omul nu va putea trai normal. De aceea este bine de stiut, cum se poate imbunatati actiunea benefica a apei asupra organismului uman, fara a ne pune sanatatea in pericol.

Energia apei
Se zice, ca cea mai obisnuita apa se poate transforma in apa benefica, daca pur si simplu de a actionam asupra ei….un toast sau urari de bine. De exemplu, rugamintea, ca sa vindece boala. Dar se poate face si daunatoare, chiar periculoasa, daca gindurile omului sunt grele, emotiile negative si cuvinte rele, urite.

Presupun si-mi imaginez zimbete sceptice: cum se poate de pronunta, spune asupra unui pahar cu apa ceva de genul: “Fie ca dorintele noastre sa coincida cu posibilitatile noastre”- si iata, poftim, asa si s-a intimplat. Afirmarea acesteia nu ar fi un non-sens, ci chiar o prostie. Minunile, chiar daca si se intimpla uneori, in cele mai dese cazuri au la baza efectul placebo (goluri). Cu alte cuvinte, daca bruneta crede ca este blonda, de fapt asa si este. Dar daca serios...

Se adevereste ca apa are memorie, si este capabila sa pastreze si sa transmita informatia. Despre aceste calitati fenomenale oamenii stiau inca din antichitate. Magicienii foloseau apa pentru inlaturarea farmecelor, iar vrajitorii – pentru infaptuirea blestemelor. Cu apa chiar si se omora! Doar spre deosebire de multe alte substante fizice, ea serveste ca transmitator de orice informatie, pe mult timp “memorizand” si binele si raul. Faptul ca noi suntem mai mult de jumatate constituiti din apa, informatia pe care ea o poarte cu sine, momentan o primesc toate celulele organismului nostru. De aici si vine: am baut apa — si mi s-a facut mai bine, sau: am baut apa — parca am inchitit o otrava. Nu in zadar de la oamenii care traesc la sate poti auzi ca dintr-o fintina se poate lua apa, iar din alta nu – apa acolo nu e buna.

Dar influenteaza apa asupra noastra — rau sau benefic — nu numai atunci cind noi o bem sau ne sapalam cu ea. Cel mai elocvent exempu este — iarasi vrajitorii care pentru a actiona asupra omului prin intermediul apei schimbate, nu era neaparat sa intri in contact cu ei. Ei puteau pur si simplu sa verse apa pe pamint, programindu-i preventiv actiunea. Biochimistii din Moscova au infaptuit un experiment unic. Cu ajutorul unui renumit extrasens ei au incercat sa influenteze asupra unei eprubete cu apa, incarcind-o cu enerie negativa, aflindu-se acesta la citiva kilometri de laboratorul stiintific. In eprubeta s-au adaugat citeva colonii de infuzori. Peste doua secunde ele eu murit. Cauza mortii fiind distrugerea membranei celulare.

Apa este vie. Ea tine minte tot ce a fost. Si de a actiona asupra ei se poate face si prin cuvint, si cu blestemul, si cu gindul, chiar si cu muzica. Cineva a comparat apa cu dirijorul, coordonind lucrul intregului orchestru.

Experimentele si cercetarile au aratat ca, de exemplu, omul avind o bioenergetica puternica poate schimba structura apei.
Apropo, v-ati intrebat oare vreodata, de ce asa de mare este credinta in efectele benefice ale apei sfintite? Doar pe ea nu numai ca o beau, cu ea se sfintesc casele pentru a evita necazuri si nenorociri. Si ajuta! Dar ideea e ca apa sfintita este incarcata cu ce mai pozitiva energie, ea poarta in sine inceputul pozitiv. “Plina de rugaciune – cum ii mai spun altii 'Incarcata' – asa deseori numim noi apa, care se considera vindecatoare. Printre altele in rindurile savantilor nu exista o parere unica. Cineva e convins ca in apa sub actiunia energiei pozitive si cuvintelor bune formeaza o structura cu proprietati asemeni structurii de AND-lui. Cineva, contrar, afirma, ca date stiintifice concrete nu exista si ca toate acestea sunt o “vrajeala”(minciuna). Printre altele in ultimul deceniu in diferite tari ale lumii se duceau cercetari, demonstrind faptul ca apa se poate incarca. Cu studierea acestei probleme se ocupa si savantii rusi. Ceva timp in urma o grupa independenta de cercetatori condusi de medicul din Sank-Petersburg Vitalie Bogdanovici, au facut un asemenea experiment. S-au luat sase eprubete cu apa din robinet. Pe cinci din ele au scris informatia de lecuire, de tratament a diferitelor boli – cardio vasculare, renale… Si numai eprubeta a sasea a ramas “neinformata”. Dupa care cercetatorii au facut analiza spectrala a celor sase eprubete si au primit sase dependente, grafice diferite. Cu alte cuvinte, apa incarcata, pentru vindecarea unui organ, boli concrete, avea un spectru individual de emisie.

Au realizat invatatii si astfel de cercetari: au pus un vas cu apa curata in salonul unui spital civil din Sank-Petersburg si in spitalul militar al unei academii. Rezultatele analizelor obtinute mai tirziu au uimit medicii spitalului civil: in vasul cu apa s-a dovedit a fi o cantitate mare de de emisii negative, sub actiunea carora bolnavii nu numai nu puteau sa se vindece, ci erau expusi riscului de a fi afectati de alte patologii. Apa din spitalul militar al academiei sa dovedit a fi curata. Acesta se explica prin faptul ca in fiecare saptamina saloanele spitalului militar al academiei se stropeau cu apa sfintita.

Istoria nu cunoaste religii, unde ar fi ritualuri, care nu sunt legate cu apa. Ele se infaptuiau inca in era primitiva. Cel mai important fiind – purificarea cu ajutorul apei. Nu in zadar, oamenii care se ocupa profesional cu meditatia sfatuiesc ca dupa un dialog cu o persoana mai cruda, rea, este bine ca atunci sind venim casa sa facem o baie – se considera, ca apa spala informatia rea, scoate din om tot ce este mai rau.

In una din variantele Evangheliei se vorbeste despre cum Isus Hristos sfatuieste sa scapam de stapinirea satanei. Pe linga post si rugaciune trebue ca Ingerului apei sa-ti cuprinda corpul, si atunci din el vor pleca toate relele.

Intrebati oricare maiestru care practica fengshui: in care casa va fi viata mai fericita si mai armonioasa? Si veti auzi in raspuns: . Exista chiar parerea, ce ar fi daca prin apropiere va fi apa – in casa intodeauna vor fi bani. Poate din acest motiv prin oficiile companiilor de succes paractic intodeauna putem vedea un mic havuz sau acvarium? Semn? Sau….

Alte articole din aceeasi tema:

Dariana Officiel

Florence

Raspunde #1 | Florence | 25-06-2011

Recomand cartile doctorului Masaru Emoto: ''Mesajele ascunse din apa'', ''Adevarata putere a apei''. Acest om de stiinta japonez, care a demonstrat stiintific ca apa are puterea de a reflecta gindurile, cuvintele, sentimentele, rugaciunile, muzica. Astfel, sub puterea lui ''te iubesc'', ''esti frumoasa'', apa s-a cristalizat minunat. Lectura placuta!


Spune parerea ta!

Trimite

Scrieti-ne!


Informatiiprofesionale este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22490
Informatii Profesionale © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii de utilizare | Publicitate